PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Οδυνηρός αποκλεισμός του Ατρόμητου στο κύπελλο


Την ήττα με 3-0 (και σύνολο 4-0) υπέστη ο Ατρόμητος στο ΟΑΚΑ απέναντι στην ΑΕΚ για τον δεύτερο προημιτελικό του κυπέλλου Ελλάδας μένοντας εκτός της επόμενης φάσης.

Η δύσκολη αποστολή που είχε ο Ατρόμητος μετά τα ευτράπελα του Σιδηρόπουλου στο πρώτο ματς του Περιστερίου έγινε ακόμα πιο δύσκολη αφού η εμφάνιση της ομάδας δεν ήταν η αναμενόμενη και αυτή που θα έπρεπε για ένα τόσο δύσκολο παιχνίδι.

Ο Ατρόμητος είχε την πρώτη καλή ευκαιρία με τον Ουάρντα στο 5’ που ανάγκασε σε δύσκολη επέμβαση τον Μπάρκα με απευθείας εκτέλεση φάουλ. Στο 8’ ο Γκάλο με τον ίδιο τρόπο σημάδεψε το δοκάρι μετά και την παρέμβαση του Θεοδωράκη αλλά στο 11′ η ΑΕΚ πήρε το προβάδισμα μετά από ασυνεννοησία των αμυντικών του Ατρομήτου με τον Πόνσε να σουτάρει μέσα από την περιοχή.

Στο 51′, αυτή τη φορά μετά από εκτέλεση πλαγίου του Ατρόμητου και μετά από κακή απομάκρυνση, ο Μάνταλος με σουτ στην κίνηση από την περιοχή διπλασίασε τα τέρματα της ΑΕΚ.

Στο 59′ ο Ενσικουλού πρόλαβε την κακή έξοδο του Μπάρκα, αλλά σούταρε άουτ σε ανυπεράσπιστη εστία.

Η ΑΕΚ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα με κοντινό πλασέ του Μάνταλου στο 71’.

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Μπάρκας, Γκάλο, Τσόσιτς (81′ Σβάρνας), Οικονόμου, Μπακάκης, Άλεφ, Σιμόες (75′ Κρίστιτσιτς), Μάνταλος, Μπακασέτας, Λιβάγια (84′ Μπογέ), Πόνσε

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Νταμίρ Κάναντι): Θεοδωράκης, Χατζηισαΐας (46′ Κατράνης), Καρασαλίδης (72′ Στρούγγης), Ρισβάνης, Σάκιτς, Μπρούνο, Μπουσούλατζιτς, Βασιλακάκης, Ενσικουλού, Ουάρντα (75′ Μανούσος), Κουλούρης

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Ζωντανό για την πρόκριση το Περιστέρι που επικράτησε της Καρσίγιακα (vid)

Peristeri News

Αυτό είναι το πρόγραμμα του Ατρόμητου στα playouts

Peristeri News

Δεν μπόρεσε να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό το Περιστέρι (vid)

Peristeri News

Leave a Comment