PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Ο Βαλένσια κράτησε το αήττητο του Ατρόμητου απέναντι στον ΟΦΗ


Ατρόμητος και ΟΦΗ κοντραρίστηκαν στο Περιστέρι για την 18η αγωνιστικής της Super League, με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες με 1-1.

Το σκορ άνοιξε ο ΟΦΗ στο 81′ με τον Λαμπρόπουλο, με τον διαιτητή να μην μετράει αρχικά το γκολ, δείχνοντας οφσάιντ του Ντίκο.

Αφού ήλεγξε όμως, στη συνέχεια τη φάση στο VAR άλλαξε την αρχική του απόφαση, με τον ΟΦΗ να παίρνει το προβάδισμα με 0-1.

Ούτε απόψε όμως ήταν γραφτό να σταματήσει το αήττητο σερί του Ατρομήτου αφού στο 90+8′ με κεφαλιά buzzer beater ο Βαλένσια ισοφάρισε σε 1-1, με την μπάλα πριν καταλήξει στα δίχτυα του Μπάουμαν να βρίσκει στον ώμο του Φεράρισον.

Ο Ατρόμητος κατάφερε να πάρει το βαθμό σε ένα ματς που χρειάστηκε να κάνει αρκετές αλλαγές και να παίξει με πολλές απουσίες για διάφορους λόγους.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Τσιντώτας, Ασεβέδο, Ντε Μποκ, Κιβρακίδης, Τζαβέλλας, Κούντε, Ντιρκς, Γιουμπιτάνα, Κούεν (87′ Καραμάνης), Βέργος (74′ Βρακάς), Βαλένσια.

ΟΦΗ: Μπάουμαν, Λάρσον, Αμπάντα, Βούρος, Λαμπρόπουλος, Γκαγέγκος (79′ Μεγιάδο), Μπάκιτς (63′ Νέιρα), Γκλάζερ, Τοράλ (79′ Ριέρα), Μοσκέρα (46′ Θοράρινσον), Φελίπε (79′ Ντικό).

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Απογοητευτικός και πάλι ο Ατρόμητος στο Περιστέρι ηττήθηκε από τον Άρη

Peristeri News

Leave a Comment