PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Μαφιόζικη εκτέλεση 44χρονου στο Νέο Κόσμο


Ένας άνδρας ηλικίας 44 ετών ελληνικής καταγωγής, έπεσε νεκρός μετά από πυροβολισμούς έξω από πρατήριο υγρών καυσίμων στον Νέο Κόσμο.

Συγκεκριμένα, λίγο μετά τις 2 τα ξημερώματα, το θύμα, ο οποίος ήταν υπεύθυνος του βενζινάδικου βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητό του, στη συμβολή της Φρατζή με την Ηλία Ηλιού, όταν τον πλησίασε ένα θηριώδες τζιπ με άγνωστο αριθμό επιβαινόντων οι οποίοι άνοιξαν πυρ με καλάσνικοφ και πιστόλια και εκτέλεσαν τον άνδρα.

Πληροφορίες αναφέρουν πως το θύμα ήταν άνθρωπος της νύχτας ενώ στο παρελθόν και συγκεκριμένα το 2018 είχε γίνει σε βάρος του απόπειρα δολοφονίας στην περιοχή του Πειραιά, όπου είχε τραυματιστεί σοβαρά.

Το αυτοκίνητο σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το OPEN βρέθηκε καμένο στην περιοχή του Σχιστού, λίγο αργότερα. Η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής που διενεργεί τις έρευνες για τα κίνητρα της δολοφονίας και συλλέγει καταθέσεις μαρτύρων, ένας από τους οποίους ήταν πελάτης οδηγός ταξί ο οποίος βρίσκονταν εντός του πρατηρίου καυσίμων.

Ακόμη, συλλέγουν υλικό από κάμερες ασφαλείας που έχουν καταγράψει τη στιγμή της εκτέλεσης, καθώς και τις κινήσεις των δραστών πριν και μετά τη δολοφονία.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Κορυφώνεται η έξοδος των εκδρομέων με αυτοκίνητα, πλοία και αεροπλάνα

Peristeri News

Τι γιορτάζουν οι ορθόδοξοι Χριστιανοί σήμερα Μεγάλη Παρασκευή

Peristeri News

Ξεκίνησε και επίσημα η αντιπυρική περίοδος

Peristeri News

Leave a Comment