PeristeriNews.gr
Πολιτική

Ο ΣΥΡΙΖΑ θα στηρίξει την υποψηφιότητα Παχατουρίδη στο Περιστέρι (vid)


Ανακοινώσεις με άρωμα Αυτοδιοικητικών εκλογών έκανε ο Αλέξης Τσίπρας στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίες αφορούσαν και το Περιστέρι.

Μεταξύ των υποψήφιων που θα στηρίξει ο ΣΥΡΙΖΑ στις Αυτοδιοικητικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου του 2023 είναι και ο νυν Δήμαρχος Περιστερίου, Ανδρέας Παχατουρίδης.

Ο Αλέξης Τσίπρας κατά την ανακοίνωση της στήριξης αποκάλεσε τον Α. Παχατουρίδη, «πατριάρχη της Αυτοδιοίκησης» καθότι είναι ένας «από τους πιο πετυχημένους αυτοδιοικητικούς».

Αυτή η ανακοίνωση του Αλέξη Τσίπρα επιβεβαιώνει τα σενάρια ότι στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές του Περιστερίου οι παρατάξεις που θα συμμετάσχουν θα είναι μειωμένες σε σχέση με την προηγούμενη φορά που ο ΣΥΡΙΖΑ είχε κατεβάσει ψηφοδέλτιο με επικεφαλής τον Θανάση Καποτά.

Μαζί με την ανακοίνωση της στήριξης Παχατουρίδη, ο Αλέξης Τσίπρας ανακοίνωσε επίσης και την πρόθεση στήριξης σε κάποιες ακόμα υποψηφιότητες στις επόμενες εκλογές:

  • Στον Νίκο Παππά, στον Δήμο Αθηναίων, καλαθοσφαιριστή του ΠαναΘηναϊκού και παλιότερα της ΑΕΚ που όπως τόνισε ο κ. Τσίπρας «η επιθυμία του γνωστού διεθνούς καλαθοσφαιριστή να ηγηθεί μιας τέτοιας προσπάθειας είναι μια πολύ θετική εξέλιξη»
  • Στον Γιώργο Γαβρίλη στον Δήμο του Πειραιά, «έναν δοκιμασμένο αγωνιστή της αριστεράς αλλά και της αυτοδιοίκησης, καθώς ήταν αντιπεριφερειάρχης Πειραιά και νήσων για πέντε χρόνια».
  •  Στον Βασίλη Αϊβαλή στο Δήμο της Πάτρας, Πρόεδρο του Τεχνικού Επιμελητηρίου, που ηγείται ενός πλατιού ψηφοδρελτίου συνεργασίας προοδευτικών δυνάμεων.
  •  Στον Απόστολο Καλογιάννη στο Δήμο Λάρισας, εξίσου πετυχημένο δήμαρχο και σύντροφο όπως είπε.
  • ·Στον Δημήτρη Τραπεζιώτη στον Δήμο Αγρινίου, έγκριτο και μάχιμο δικηγόρο.

Σημείωσε δε πως «δεν είναι οι μόνες επιλογές που έχουν ολοκληρωθεί και σε άλλους δήμους έχουν προχωρήσει» και θα ανακοινώνονται στην πορεία προς τις εκλογές.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νέα δημοσκόπηση δίνει προβάδισμα 20 μονάδων στη Νέα Δημοκρατία

Peristeri News

Δηλώσεις των πολιτικών για την τραγωδία των Τεμπών

Peristeri News

Στο Ελσίνκι ο Ν. Δένδιας για το φιλανδικό μοντέλο στρατιωτικής θητείας

Peristeri News

Leave a Comment