PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Μοιράστηκαν τον βαθμό στο Περιστέρι Ατρόμητος και ΠΑΣ Γιάννινα


Ο ΠΑΣ Γιάννινα έφυγε με το ισόπαλο 1-1 από το Περιστέρι και το παιχνίδι με τον Ατρόμητο και πήρε έναν σημαντικό βαθμό στη μάχη των playouts.

Η ομάδα των Ιωαννίνων είχε πολύ τύχη και τον Τσιντώτα σε καλή μέρα αφού ο Ατρόμητος θα έπρεπε να έχει κερδίσει άνετα μιας και είχε δύο δοκάρια στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης.

Ο Ατρόμητος ήταν καλύτερος, είχε περισσότερες τελικές και φάσεις για να πετύχει όχι μόνο ένα αλλά και άλλα γκολ αλλά δεν τα κατάφερε.

Και τα δύο τέρματα της αναμέτρησης μπήκαν στο πρώτο μέρος με την ομάδα του Κρις Κόλμαν να ανοίγει το σκορ στο 8′ με ωραίο συρτό σουτ του Αγκιμπού Καμαρά μέσα από την περιοχή.

Εν συνεχεία ο γκολκίπερ του ΠΑΣ Γιάννινα είχε δύο σταθερές επεμβάσεις και ο ΠΑΣ βρήκε το τέρμα της ισοφάρισης στο 27′ με τον Παμλίδη μετά την ασίστ του Τζίμα.

Το πρώτο 45λεπτο έκλεισε με δύο ακόμη φάσεις για τους γηπεδούχους μετά από σουτ των Κεσχρίντα και Καμαρά στο 40′ και το 45′ αντίστοιχα αλλά και πάλι ο Τσιντώτας ήταν εκεί και είπε όχι.

Στο δεύτερο μέρος αρχικά ο γκολκίπερ του ΠΑΣ με μια εντυπωσιακή επέμβαση είπε όχι σε έξυπνη εκτέλεση φάουλ του Κουέν στο 49′. Και εν συνεχεία στο 60′ είχε απάντηση και στο σουτ του Κωτσόπουλου εκτός περιοχής με τον νεαρό ποδοσφαιριστή να του δίνει μάλιστα και συγχαρητήρια.

Στα τελευταία λεπτά του αγώνα οι γηπεδούχοι είχαν δύο δοκάρια. Αρχικά στο 87′ μετά από εκτέλεση αράουτ από τα δεξιά ο Μαυρομμάτης πήγε να πάρει την κεφαλιά και την έστειλε στο κάθετο δοκάρι του Τσιντώτα.

Ενώ στο 90+2′ σε σέντρα σουτ του Ρομπάιγ από τα δεξιά η μπάλα σταμάτησε εκ νέου στο δοκάρι, αυτή τη φορά βρήκε το οριζόντιο, της εστίας του Ιωνικού.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Κρις Κόλμαν): Γιαννιώτης, Κεσχρίντα, Μαυρομμάτης, Χατζηισαϊας, Ντε Μποκ Γκονζάλες, Κούεν (81′ Φριντγιόνσον), Καμαρά- Κλωναρίδης (74′ Τζοβάρας), Ρομπάιγ, Κωτσόπουλος (74′ Κιάρτανσον).

ΠΑΣ Γιάννινα (Θανάσης Στάικος): Τσιντώτας, Εραμούσπε, Πήλιος, Μπορταγκαράι, Τσαβός (52′ Μπακαδήμας), Τζίνο, Λιάσος, Ροσέρο (64′ Νίνης), Τζίμας, Παμλίδης (80′ Μπάλαν), Σταματελόπουλος (80′ Μορέιρα).

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Leave a Comment