PeristeriNews.gr
Πολιτιστικά

Ο Πιρς Μπρόσναν δεν έμεινε ευχαριστημένος από το «Spectre»


Ένας πρώην Τζέιμς Μποντ είδε το «Spectre» και έχει μερικά πράγματα να πει για την ταινία και τον Ντάνιελ Κρεγκ…

«Περίμενα τρομερά για να το δω. Νομίζω ότι ήταν πολύ μεγάλο σε διάρκεια. Η ιστορία ήταν κάπως αδύναμη – θα μπορούσε να είχε συμπτυχθεί. Νομίζω ότι τράβηξε αρκετά. Πραγματικά αρκετά. Το “Spectre” δεν είναι ούτε ψάρι ούτε κοτόπουλο. Ούτε ταινία Μποντ ούτε ταινία Μπορν. Είμαστε σε μια ταινία του Μποντ ή όχι;»

Μιλώντας στο HitFix, ο Πιρς Μπρόσναν – που σε πρόσφατη ψηφοφορία του βρετανικού κοινού κατέληξε τέταρτος καλύτερος Μποντ στην ιστορία – δεν κρύβει τα λόγια του για το «Spectre», την τελευταία περιπέτεια του Τζέιμς Μποντ που σαρώνει αυτή τη στιγμή τα ταμεία του πλανήτη. Μιλώντας με τον αέρα του πρώην Τζέιμς Μποντ και με πραγματικά κολακευτικά λόγια για τον Ντάνιελ Κρεγκ, πιστεύει πως το φιλμ δεν ξέρει ακριβώς τι είναι.

«Αλλά ο Ντάνιελ, στην τέταρτη του φορά, είναι κυρίαρχος. Διαθέτει μια υπέροχη χαλαρότητα. Είναι ένας γενναίος πολεμιστής και νομίζω ότι έχει βρει τελείως τον εαυτό του σε αυτήν την ταινία, με τις ατάκες και το παιχνιδιάρικο ύφος. Αν η ιστορία ήταν λίγο πιο σφιχτή, θα μιλούσαμε για ακόμη μια κλασική ταινία.»

O Πιρς Μπρόσναν αναφέρθηκε και στη διάσημη φράση του Ντάνιελ Κρεγκ που δήλωσε πως θα προτιμούσε να κόψει τις φλέβες του από το να ξαναπαίξει τον 007: «Από τη στιγμή που τελειώνεις μια ταινία της σειράς, δεν θες ούτε να ακούς το όνομα, ούτε να το δεις μπροστά σου, ούτε να έρθεις σε επαφή με οτιδήποτε έχει να κάνει με αυτόν. Δώστε του ένα χρόνο κενό και θα είναι έτοιμος να επιστρέψει δυναμικά στα σίγουρα.»

Πάντως η ταινία πήγε καλά και μάλιστα πολύ καλά και στις ελληνικές αίθουσες.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Πέθανε ο ηθοποιός Ηλίας Λογοθέτης

Peristeri News

Πέθανε ο λυράρης Γιώργος Στιβακτάκης

Peristeri News

Περιστέρι: Μουσικοχορευτικό αφιέρωμα «Στον αστερισμό του έρωτα»

Peristeri News

Leave a Comment