Δημοτικά

Ο Νίκος Τράκας νέος Γραμματέας της «Συνδικαλιστικής Ανατροπής στους Ο.Τ.Α.»

Αλλαγή σκυτάλης,μετά από 14 χρόνια, στην ηγεσία της μεγαλύτερης συνδικαλιστικής παράταξης της ΠΟΕ – ΟΤΑ.

Ο Θέμης Μπαλασόπουλος, πρόεδρος της Ομοσπονδίας,αποχώρησε από τη θέση του γραμματέα της«Συνδικαλιστικής Ανατροπής στους ΟΤΑ» (πρώην ΠΑΣΚΕ) και αντικαταστάθηκε από τον Νίκο Τράκα, μετά από ομόφωνη απόφαση της διευρυμένης Πανελλήνιας Συντονιστικής Επιτροπής της παράταξης.

Η εν λόγω αποχώρηση έγινε ήδη από την Παρασκευή, ωστόσο, μόλις σήμερα επιβεβαιώθηκε με σχετική ανακοίνωση:

Την Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2015 στα γραφεία της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. συνεδρίασε η διευρυμένη Πανελλαδική Συντονιστική Επιτροπή της Παράταξης προκειμένου να αναδείξει τον νέο Γραμματέα της «Συνδικαλιστικής Ανατροπής στους Ο.Τ.Α.»

Αποτίμησε επίσης την 14χρόνη πορεία και προσφορά του απερχόμενου Γραμματέα της Συντονιστικής Επιτροπής της Παράταξης Θέμη Μπαλασόπουλου.

Κοινό και αδιαμφισβήτητο συμπέρασμα είναι πως, υπό την καθοδήγησή του απερχόμενου Γραμματέα, η παράταξη διέγραψε ίσως την πιο επιτυχημένη πορεία, κερδίζοντας την εμπιστοσύνη των εργαζομένων και δίνοντάς της πολλές φορές ακόμη και την αυτοδυναμία στα όργανα της πιο αγωνιστικής και μαχητικής Ομοσπονδίας στο Δημόσιο, την Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. Η καθημερινή παρουσία στους χώρους δουλειάς, η αντιμετώπιση των προβλημάτων των εργαζομένων με συνέπεια και ήθος καθιέρωσε την παράταξη στην συνείδηση των εργαζομένων ακόμη και την τελευταία 5ετία εφαρμογής σκληρών Μνημονίων.

Ήρθε το πλήρωμα το χρόνου, πιστοί στις αρχές της ανανέωσης, να ξεκινήσουμε μια νέα, ακόμη πιο δημιουργική περίοδος για την παράταξη, για τα μέλη της αλλά και για το συνδικαλιστικό κίνημα στην Τοπική Αυτοδιοίκηση με μόνο κριτήριο το συμφέρον των εργαζομένων και με στόχο την καθιέρωση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης ως θεσμού με Δημόσιο και Κοινωνικό χαρακτήρα, προς όφελος του Δημότη.

Σε αυτή την κατεύθυνση και με παρακαταθήκη την προσφορά του απερχόμενου Γραμματέα Θέμη Μπαλασόπουλου που έθεσε τον πήχη πολύ ψηλά, η Συντονιστική Επιτροπή της παράταξης ανέδειξε ΟΜΟΦΩΝΑ ως επόμενο Γραμματέα της τον Νίκο Τράκα, μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. και Πρόεδρο του Συλλόγου Εργαζομένων του Δήμου Νίκαιας-Ρέντη.

Related posts

Λέσχη Ανάγνωσης Δημοτικής Βιβλιοθήκης Περιστερίου

Peristeri News

Λαϊκή Συσπείρωση Περιστερίου: 211 παιδιά εκτός βρεφονηπιακών σταθμών

Peristeri News

Ο Δήμος Περιστερίου θα μοιράσει δωρεάν φυτά και εδαφοβελτιωτικό

Peristeri News

Leave a Comment