PeristeriNews.gr
Πολιτική

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συγκαλεί σύσκεψη για την οπαδική βία


Σύσκεψη για την αντιμετώπιση της οπαδικής βίας συγκαλεί αύριο Σάββατο στις 11 το πρωί στο Μέγαρο Μαξίμου ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Η σύσκεψη για την οπαδική βία θα πραγματοποιηθεί μετά τον σοβαρό τραυματισμό του 31χρονου αστυνομικού στου Ρέντη ο οποίος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο Γενικό Κρατικό της Νίκαιας.

Θα συμμετάσχουν ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Οικονόμου, ο υπουργός Δικαιοσύνης Γιώργος Φλωρίδης και ο αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού Γιάννης Βρούτσης.

Επίσης, θα συμμετάσχουν και ο υπουργός Επικρατείας Σταύρος Παπασταύρου, ο υπουργός Επικρατείας Άκης Σκέρτσος και ο υφυπουργός παρα τω πρωθυπουργώ Γιάννης Μπρατάκος.

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης δήλωσε αναφερόμενος στον βαρύτατο τραυματισμό του 31χρονου αστυνομικού: «Οι δράστες όλων αυτών των φρικτών εγκλημάτων δεν έχουν καμία σχέση ούτε με τον αθλητισμό, ούτε με τους εκατομμύρια φιλάθλους που θέλουν να πάνε στη γήπεδο.

Είναι κοινοί εγκληματίες που, με την ανοχή κάποιων, απειλούν και κάποιες φορές αφαιρούν ανθρώπινες ζωές και καταστρέφουν περιουσίες. Είναι ένα απόστημα που μολύνει τον αθλητισμό και στη χώρα μας εδώ και πολλά χρόνια. Δεν έχουμε αυταπάτες ότι θα αντιμετωπιστεί δια μαγείας. Με τις παρεμβάσεις μας σε επίπεδο ποινικού κώδικα, αλλά κυρίως τη στάση μας σε επίπεδο εφαρμογής του νόμου θα συνεχίσουμε να δίνουμε αυτήν την αυτονόητη μάχη με κάθε μας θεσμικό όπλο μέχρι τέλους».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στ. Κασσελάκης: Βγήκα ενισχυμένος, όλο το στάδιο φώναζε το όνομά μου

Peristeri News

Δεν πάνε σε εκλογές για νέο πρόεδρο στον ΣΥΡΙΖΑ

Peristeri News

Νάντια Γιαννακοπούλου: Συμφωνώ με το νομοσχέδιο για τα μη κρατικά πανεπιστήμια

Peristeri News

Leave a Comment