PeristeriNews.gr
Δημοτικά

O Δήμος Περιστερίου διατήρησε το χαμόγελο των μικρών και μεγάλων


Χιλιάδες οι επισκέπτες στη «Χριστουγεννιάτικη Πολιτεία».

Ο Δήμος Περιστερίου κατάφερε να διατηρήσει ζωντανό το χαμόγελο των μικρών και μεγάλων, προσδίδοντας ένα γιορτινό, χαρούμενο χρώμα στην πόλη μας, παρά την άσχημη κατάσταση που όλοι μας βιώνουμε από την οικονομική κρίση.

Για πέμπτη χρονιά, η 1η Παιδική Χαρά (Π. Τσαλδάρη & Φλέμινγκ) μεταμορφώθηκε σε «Χριστουγεννιάτικη Φαντασία» για τις εορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Ο Δήμος Περιστερίου και φέτος πρωταγωνίστησε σε Πανελλαδικό επίπεδο, ξεπερνώντας ακόμη και την πρωτεύουσα, δημιουργώντας ένα ξεχωριστό εορταστικό κλίμα, δίνοντας έτσι ένα χαρμόσυνο μήνυμα.

Κατά χιλιάδες ήταν οι μικροί και μεγάλοι που διασκέδασαν δωρεάν στη «φανταστική πολιτεία» στην 1η Παιδική Χαρά με το πολύχρωμο καρουσέλ, τη ρόδα, τη γόνδολα, το «Σπίτι του Βασίλη» και το «Δημιουργικό Εργαστήρι».

Στον εξωτερικό χώρο της παιδικής χαράς είχε αφετηρία ένα εορταστικό τρενάκι, που μετέφερε τα παιδιά και τους γονείς με μια μαγική βόλτα στη στολισμένη πόλη.

Ξεχωριστός ήταν και φέτος ο εορταστικός φωτισμός σ’ ολόκληρη την πόλη του Περιστερίου, τόσο στο εμπορικό κέντρο, όσο και στις γειτονιές δίνοντας ένα χαρμόσυνο μήνυμα αυτή τη δύσκολη εποχή.

Παράλληλα, υπό την αιγίδα του Δήμου, οι παιδικοί σταθμοί, τα σχολεία και οι σύλλογοι της πόλης πραγματοποίησαν εορταστικές εκδηλώσεις στο θέατρο «Πολιτών».

Τις καλύτερες εντυπώσεις άφησαν και φέτος οι εκδηλώσεις που διοργάνωσε με είσοδο ελεύθερη ο Δήμος Περιστερίου για τη γιορτή των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Στην αίθουσα του Πολιτιστικού – Συνεδριακού Κέντρου του Νέου Δημαρχιακού Μεγάρου Περιστερίου (είσοδος Καραθεοδωρή και Εθν. Αντιστάσεως) πραγματοποιήθηκαν ξεχωριστές συναυλίες στις 21 Δεκεμβρίου 2011 με τη «Μουσική Αργώ» σε Χριστουγεννιάτικες μελωδίες του κόσμου, στις 22 Δεκεμβρίου 2011 μια νεανική συναυλία του Εθνικού Ωδείου Περιστερίου σε χρώματα των Χριστουγέννων και στις 28 Δεκεμβρίου 2011 μια ακόμη συναυλία του Εθνικού Ωδείου Περιστερίου με τραγούδια που αγαπήσαμε και αγαπάμε…

Για τους μικρούς Περιστεριώτες πραγματοποιήθηκαν οι προβολές των παιδικών ταινιών: Ο Μικρούλης, Τα Χριστούγεννα του ασχημόπαπου, Τα Χριστουγεννιάτικα κάλαντα, Annabelle’s Wish, Χριστουγεννιάτικη ιστορία, Η αληθινή ιστορία του Αϊ-Βασίλη, Τα Χριστούγεννα της Χιονάτης.

Τέλος, ο Δήμος Περιστερίου εκφράζει τις ευχαριστίες του, στo Μέγα Χορηγό cyta (θυγατρική του εθνικού οργανισμού τηλεπικοινωνιών της Κύπρου) και τις τοπικές επιχειρήσεις που υποστήριξαν τις εορταστικές εκδηλώσεις, χωρίς να επιβαρυνθούν οικονομικά οι Περιστεριώτες.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λαϊκή Συσπείρωση Περιστερίου: Οι παρεμβάσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο στις 30/4

Peristeri News

Ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός 4 εκατ. ευρώ για τα smart cities στο Δήμο Περιστερίου

Peristeri News

Περιστέρι: Πρόγραμμα δράσεων των ΚΕ.ΦΙ. του μηνός Μαΐου 2024

Peristeri News

Leave a Comment