PeristeriNews.gr
Δυτική Αθήνα

Ο Δήμος Αγίας Βαρβάρας συνεχίζει τη διανομή φτηνών αγροτικών προϊόντων


Προσφερόμενα προϊόντα, λάδι έξτρα παρθένο από παραγωγούς του Δήμου Πύργου Ηλείας και ρύζι Χαλάστρας εσοδείας 2011 ποιότητας Α΄ από την εταιρία Μπέγκας Agro.

Ο Δήμος Αγίας Βαρβάρας συνεχίζει τη διανομή φτηνών αγροτικών προϊόντων.

Προσφερόμενα προϊόντα :

  • Λάδι έξτρα παρθένο από παραγωγούς του Δήμου Πύργου Ηλείας με 13,50 ευρώ η συσκευασία των 5 λίτρων.
  • Ρύζι Χαλάστρας εσοδείας 2011 ποιότητας Α΄ από την εταιρία Μπέγκας Agro.

Ρύζι νυχάκι 7,2 κιλά προς 5 ευρώ (0,70 το κιλό).

Ρύζι κίτρινο 6,75 κιλά προς 5 ευρώ (0,74 το κιλό).

Ρύζι γλασσέ 6,25 κιλά προς 5 ευρώ (0,80 το κιλό).

Ρύζι καρολίνα 5,5 κιλά προς 5 ευρώ (0,95 το κιλό).

Στις αναφερόμενες τιμές όλων των προϊόντων συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α.

Απαραίτητη προϋπόθεση για την εκτέλεση των παραγγελιών του ρυζιού είναι η συγκέντρωση 20 τόννων, διαφορετικά δεν είναι εφικτή η συνεργασία.

Καλούνται οι κάτοικοι που επιθυμούν να προμηθευτούν τα προϊόντα αυτά, να συμπληρώσουν τα έντυπα παραγγελίας μέχρι την Τρίτη 3 Απριλίου 2012.

Η διανομή θα γίνει το Σάββατο 7 Απριλίου στο χώρο της ΒΙΟΧΡΩΜ (Ελ. Βενιζέλου 3) από τις 8.00 π.μ. έως τις 3.00 μ.μ.

Οι παραγγελίες θα γίνονται στα εξής σημεία :

ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ : Αριστομένους 8, τηλ. 213.2019300

1ο ΚΑΠΗ : Καλατζάκου 7, τηλ. 210.5690075

3ο ΚΑΠΗ : Παπαδιαμάντη 267, τηλ. 210.5696511

ΚΕΦΑ : Ηρακλείου 20, τηλ. 210.5691161

ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ : μόνο για τους γονείς των νηπίων.

Παραγγελίες γίνονται και ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα του Δήμου : www. agiavarvara.gr.

Για πληροφορίες :213.2019373 και ώρες 8.00 – 15.00

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Ν. Χαρδαλιάς: 76,8 εκατ. ευρώ από την Περιφέρεια Αττικής για περισσότερα από 30 έργα πνοής στη Δυτική Αθήνα

Peristeri News

Τι γίνεται με την αντιπυρική προστασία στο Πάρκο Τρίτση (pics)

Peristeri News

Σύσκεψη για θέματα αθλητισμού στην Αντιπεριφέρεια Δυτικής Αθήνας

Peristeri News

Leave a Comment