PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Ο Ατρόμητος στην εκπνοή έσωσε το βαθμό απέναντι στον Πανσερραϊκό


Γκολ στο 94′ χρειάστηκε ο Ατρόμητος για να συνεχίσει το αήττητο σερί με τον Σάσα Ίλιτς στον πάγκο.

Στο τρίτο ματς του Σέρβου προπονητή, Ατρόμητος και Πανσερραϊκός αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 1-1 με  ισοφάριση του Αντζιέλσκι στην εκπνοή.

Η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία προηγήθηκε με τον Ζήση Χατζηστραβό στο 40ο λεπτό. Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός έκλεψε την μπάλα, συνδυάστηκε άψογα με τον Μασαρίποφ και με ωραίο τελείωμα σκόραρε.

Οι Σερραίοι σκόραραν και με τον Μπέργκστρεμ στο 23′, όμως μετά από εξέταση στο VAR το γκολ ακυρώθηκε για χέρι του μετέπειτα σκόρερ, Ζήση Χατζηστραβού.

Ο Ατρόμητος πάλεψε για να ισοφάρισει και κατάφερε να βρει το γκολ στο φινάλε.

Η παρτίδα σώθηκε στο τέλος με τον Αντζιέλσκι στο 90+4′ με κεφαλιά στην καρδιά της άμυνας του Πανσερραϊκού έπειτα από εκπληκτική σέντρα του Ντιρκς, με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες 1-1.

Ατρόμητος: Τσιντώτας, Κεσχρίντα, Τζαβέλλας, Ασεβέδο, Ντε Μποκ, Γκονζάλες, Κούντε (74′ Κούεν), Ρομπάιγ (74′ Γιουμπιτάνα), Καμαρά (87′ Ντιρκς), Φριντζόνσον (46′ Αντζιέλσκι), Βαλένσια.

Πανσερραϊκός: Χόβαν, Ντανκερλούι, Μπέργκστρεμ, Αυλωνίτης, Πεταυράκης, Μορέιρα, Ουεντραόγκο, Χατζηστραβός (88′ Κολομπίνο), Πηλέας (81′ Δεληγιαννίδης), Μασαρίποφ (60′ λ. τρ. Τομάς), Άλεξιτς.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Απογοητευτικός και πάλι ο Ατρόμητος στο Περιστέρι ηττήθηκε από τον Άρη

Peristeri News

Leave a Comment