PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Ο Ατρόμητος κέρδισε 2-0 τον Παναιτωλικό στο Περιστέρι


Σε ματς με μονόπλευρο βαθμολογικό ενδιαφέρον που έγινε στο Περιστέρι, ο Ατρόμητος δεν έκανε χάρη στον Παναιτωλικό, επικράτησε με 2-0, αλλά η ομάδα του Αγρινίου παρά την ήττα της διασφάλισε την παραμονή στην κατηγορία, καθώς την βόλεψαν τα αποτελέσματα στους υπόλοιπους αγώνες.

Έγινε ένα ενδιαφέρον ματς με ρυθμό, εκατέρωθεν ευκαιρίες και τους γηπεδούχους να είναι περισσότερο αποτελεσματικοί στην τελική προσπάθεια. Από την άλλη πλευρά η ομάδα του Αγρινίου επιβεβαίωσε για μια ακόμα φορά πως έχει πρόβλημα στην τελική προσπάθεια, έμεινε στο μηδέν μπροστά, αλλά γλίτωσε τα χειρότερα και έμεινε στην Σούπερ Λίγκα παρά την κάκιστη πορεία τους στα πλέι άουτ.

Στο 30’ έξοχη συνεργασία των παικτών του Ατρόμητου και εν προκειμένω των Οικονομίδη, Κωτσόπουλου, Κλωναρίδη, Αγκιμπού Καμαρά, ο οποίος πλάσαρε σε άδεια εστία για το 1-0 και στο 85’ ο Κεσχρίντα έβγαλε τετ-α-τετ τον Κλωναρίδη που πλάσαρε και έκανε το 2-0.

Ατρόμητος (Κρις Κόλμαν): Μπρανέσκου, Κεσχρίντα, Αθανασίου, Μαυρομάτης, Χατζησαΐας, Γκονθάλεθ, Αγκιμπού, Οικονομίδης (77′ Έρλινγκμαρκ), Κλωναρίδης, Κωτσόπουλος (87’ Τζαβίσας), Ρομπάιγ.

Παναιτωλικός (Γιάννης Αναστασίου): Ανέστης, Αποστολάκης (35′ Ντουάρτε), Λάρσον, Μαλής, Χουχούμης, Μλάντεν, Μπουζούκης (46′ Ντίαζ), Ξενιτίδης, Μόρσεϊ (74′ Καρέλης), Χουάνπι, Πέδρο.

Δείτε ΕΔΩ τα γκολ

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Leave a Comment