PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Ο Ατρόμητος 2-0 τη Ξάνθη στο Περιστέρι


Βραδιά Χαβιέρ Ούμπιντες απόψε στο Περιστέρι.

Βραδιά Χαβιέρ Ούμπιντες απόψε στο Περιστέρι, με τον Αργεντινό να πετυχαίνει δύο υπέροχα γκολ και να χαρίζει στον Ατρόμητο τη μεγάλη νίκη με 2-0 επί της Ξάνθης, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Η ομάδα μας αποδείχθηκε συνεπείς στο δεύτερο σερί εντός έδρας ματς που έδωσε. Μετά το εντυπωσιακό 4-3 επί του Αστέρα Τρίπολης, με το χατ τρικ του Ναπολεόνι, αυτή την φορά τη σκυτάλη πήρε ο Χαβιέρ Ούμπιντες, ο οποίος πήρε από το χέρι την ομάδα του και την οδήγησε στη νίκη.

Κατώτερη του αναμενομένου παρουσιάστηκε στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα η Ξάνθη. Οι Ακρίτες φάνηκαν στο γήπεδο μετά το 60ο λεπτό, όταν οι γηπεδούχοι χαλάρωσαν μετά το 2-0. Η ομάδα του Λουτσέσκου απείλησε μόνο μία φορά την εστία του Γκορμπούνοφ, με το τετ-α-τετ του Κλέιτον στο 65΄, ωστόσο, με τη συνολική τους παρουσία δεν δικαιούτο τίποτα περισσότερο από αυτό που τελικά εισέπραξε.

Ο Ατρόμητος έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 15΄ με το Ναπολεόνι να προηγηθεί, όταν το πλασέ του επιθετικού των γηπεδούχων βρήκε στο πόδι του Μπέρτου και σταμάτησε στο δεξί δοκάρι του Ζαρόπουλου.

Συνέχισε να πιέζει η ομάδα του Σα Πίντο με στόχο να φτάσει στο γκολ και δικαιώθηκε με τη συμπλήρωση του πρώτου 20λεπτου. Ο Ούμπιντες με φοβερό σουτ έξω από την περιοχή δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στο Ζαρόπουλο ο οποίος είδε τη μπάλα να «καρφώνεται» στο δεξί παραθυράκι της εστίας του.

Το ματς ουσιαστικά τελείωσε στο 50΄. Ο Ούμπιντες εκτέλεσε το φάουλ από πολύ πλάγια δεξιά κι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Ζαρόπουλου που δε μπορούσε να κάνει απολύτως τίποτα.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Γκορμπούνοφ, Πίτου Γκαρσία, Κοντοές, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Κιβρακίδης, Καραμάνος (46′ Δημούτσος), Αγκουαζί (64′ Φάμπιο), Ούμπιντες, Ναπολεόνι (75′ Μπάλλας), Παπάζογλου.

ΞΑΝΘΗ: Ζαρόπουλος, Μπέρτος (62′ Γουάλας), Γούτας, Ομπόντο, Καρυπίδης, Φλίσκας (56′ Παπαστεριανός), Λουσέρο (88′ Ρούντι), Μπαξεβανίδης, Σολτάνι, Καπετάνος, Κλέιτον.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Απογοητευτικός και πάλι ο Ατρόμητος στο Περιστέρι ηττήθηκε από τον Άρη

Peristeri News

Leave a Comment