• Σάββατο, 4 Δεκεμβρίου, 2021

Νέος εξειδικευμένος εξοπλισμός στο Φυσιοθεραπευτήριο του Δήμου Ιλίου

Peristeri News
Ιανουάριος29/ 2021

Στην προμήθεια εξειδικευμένου εξοπλισμού για το δημοτικό Φυσιοθεραπευτήριο προχώρησε ο  Δήμος Ιλίου, αναφέρει σχετική ανακοίνωση, προκειμένου να ενισχύσει περαιτέρω τις υπηρεσίες πρόληψης και πρωτοβάθμιας περίθαλψης σε ευπαθείς και ευάλωτες ομάδες.  Η προμήθεια έγινε στο πλαίσιο του έργου με τίτλο «Αναβάθμιση & Συμπλήρωση Κοινωνικών Υποδομών στη Δυτική Αθήνα» που εντάχθηκε στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Αττική» 2014-2020 και χρηματοδοτήθηκε από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης, υπό του Αναπτυξιακού Συνδέσμου Δυτικής Αθήνας ως Ενδιάμεσου Φορέα Διαχείρισης.

Ο νέος εξοπλισμός θα αναβαθμίσει την ήδη υπάρχουσα υποδομή του Φυσιοθεραπευτηρίου, καλύπτοντας τις ανάγκες ατόμων που αντιμετωπίζουν προβλήματα διαταραχών μνήμης και κίνησης και χρήζουν φυσιοθεραπείας.

Όπως τόνισε ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος: «Η λειτουργία του Φυσιοθεραπευτηρίου είναι απόλυτα προσαρμοσμένη στον χαρακτήρα και τον ρόλο μιας δημοτικής Δομής, παρέχοντας πρωτοβάθμια φροντίδα σε κάθε άνθρωπο που το έχει ανάγκη. Μέλημά μας είναι αυτή η λειτουργία να πραγματοποιείται σε έναν χώρο που αναβαθμίζεται διαρκώς, με σύγχρονα μηχανήματα και είδη φυσικής ιατρικής. Θέλω να ευχαριστήσω, για μια ακόμα φορά, τους εργαζόμενους στην Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Ιλίου για την ανταπόκρισή τους σε κάθε δράση που έχει ως επίκεντρο ευάλωτους συνανθρώπους μας».