PeristeriNews.gr
Καιρός

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες


Στα ανατολικά και νότια νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και στα νότια σποραδικές καταιγίδες. Λίγα χιόνια στα κεντρικά και βόρεια ορεινά. Σταδιακή βελτίωση από το απόγευμα και από τα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και πρόσκαιρα στο Αιγαίο έως 7 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση από το απόγευμα και από τα βόρεια. Η θερμοκρασία σε πτώση κυρίως στα βόρεια και ανατολικά. Κατά τόπους παγετός τις πρωινές ώρες στα βόρεια ηπειρωτικά.

Ειδικότερα, στην Αττική αναμένονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες μέχρι το μεσημέρι κυρίως στα βόρεια και τα ανατολικά, όπου είναι πιθανό έως τις πρωινές ώρες να σημειωθούν τοπικές βροχές και πιθανόν μεμονωμένες καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση από το μεσημέρι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 08 έως 15 βαθμούς Κέλσιου.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και λίγα χιόνια στα γύρω ορεινά έως τις πρωινές ώρες. Βελτίωση από το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ με εξασθένηση το μεσημέρι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 05 έως 12 βαθμούς Κέλσιου.

Αναλυτική πρόγνωση:

Μακεδονία, Θράκη

Καιρός: Στη δυτική Μακεδονία λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Στις υπόλοιπες περιοχές νεφώσεις με τοπικές βροχές και παροδικές χιονοπτώσεις στα ορεινά. Σταδιακή βελτίωση από το απόγευμα και από τα δυτικά.
Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στα ανατολικά έως 6 μποφόρ με εξασθένηση από το μεσημέρι.
Θερμοκρασία: Από 03 έως 14 βαθμούς Κέλσιου. Στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Καιρός: Λίγες νεφώσεις που τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αυξηθούν και είναι πιθανό να σημειωθούν πρόσκαιροι όμβροι στα ορεινά της Πελοποννήσου.
Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Ιόνιο τις πρωινές ώρες τοπικά έως 6 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση.
Θερμοκρασία: Από 06 έως 16 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο κατά τόπους 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες στην ανατολική Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, τις Σποράδες και την Εύβοια όπου θα σημειωθούν τοπικές βροχές, λίγα χιόνια στα ορεινά και σποραδικές καταιγίδες έως τις πρωινές ώρες. Βελτίωση από το απόγευμα και από τα βόρεια.
Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5, στα ανατολικά και νότια 4 με 6 και τις πρωινές ώρες στα νότια τοπικά 7 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση από το μεσημέρι.
Θερμοκρασία: Από 07 έως 16 βαθμούς Κέλσιου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Κυκλάδες, Κρήτη

Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Σταδιακά από το μεσημέρι τα φαινόμενα θα περιοριστούν στην Κρήτη και θα εξασθενήσουν.
Άνεμοι: Από δυτικές διευθύνσεις 3 έως 5, που γρήγορα στις Κυκλάδες και βαθμιαία έως το μεσημέρι στην Κρήτη θα στραφούν σε βόρειους 5 με 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 09 έως 15 βαθμούς Κέλσιου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα νότια. Σταδιακά από το μεσημέρι τα φαινόμενα θα περιοριστούν στα Δωδεκάνησα και θα εξασθενήσουν.
Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 10 έως 16 βαθμούς Κέλσιου. Στα βόρεια 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

 

Πρόγνωση για αύριο Δευτέρα 04 Μαρτίου 2019

Καιρός: Γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις στα ανατολικά και τα νότια με παροδικές βροχές τις πρωινές ώρες στην Κρήτη και τις μεσημβρινές – απογευματινές ώρες στην Πελοπόννησο κυρίως στα ορεινά. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες στα ηπειρωτικά.

Άνεμοι: Στα δυτικά και τα βόρεια μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Στα υπόλοιπα από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και στα νοτιοανατολικά τοπικά 6 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Βροχές, καταιγίδες και σκόνη

Peristeri News

Χαλάει ο καιρός

Peristeri News

Κυρίως ηλιοφάνεια

Peristeri News

Leave a Comment