Τεχνολογία

Νέα προσπάθεια της Google για δημιουργία social network

Πριν από ενάμιση χρόνο, η Google παρουσίασε το Google Wave, μια υπηρεσία που βαφτίστηκε πρόωρα ως ο νέος κυρίαρχος της επικοινωνίας και της δικτύωσης

Πριν από ενάμιση χρόνο, η Google παρουσίασε το Google Wave, μια υπηρεσία που βαφτίστηκε πρόωρα ως ο νέος κυρίαρχος της επικοινωνίας και της δικτύωσης.Τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως περίμενε η Google, ωστόσο η εταιρεία δε φαίνεται να το βάζει κάτω.

Ελάχιστα πράγματα έχουν γίνει γνωστά για τη νέα υπηρεσία που ετοιμάζει η Google. Δεν είναι καν γνωστό αν πρόκειται για μετεξέλιξη του Google Me ή για κάτι εντελώς νέο. Το Google Me είδε το φως της δημοσιότητας πριν από λίγους μήνες, με τους ανθρώπους της Google να λένε ότι θα είναι ένα social layer στις αναζητήσεις. Έκτοτε, όμως, δεν υπάρχει κάτι νεότερο.

Το μόνο που έχει διαρρεύσει για τη νέα υπηρεσία, είναι το όνομά της – τουλάχιστον αυτό που ισχύει τώρα. Η υπηρεσία λέγεται αυτή τη στιγμή Emerald City.

Απομένει να δούμε πότε θα εκδηλώσει η Google την “επίθεση” στο χώρο της κοινωνικής δικτύωσης. Το Facebook είναι ο απόλυτος κυρίαρχος σε αυτή την κατηγορία και θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πώς θα τα πάει η Google.

Related posts

Στα ύψη η χρήση του Διαδικτύου από τον ελληνικό πληθυσμό

Peristeri News

Νέα υπηρεσία για τους χάρτες Google – Διαδρομές με τη χαμηλότερη κατανάλωση καυσίμων

Peristeri News

Netflix: 7 με 9 δολάρια το μήνα η πιθανή χρέωση για συνδρομή με διαφημίσεις

Peristeri News

Leave a Comment