PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Η τελική 18άδα για τον αγώνα με την ΑΕΚ


Ολοκληρώθηκε σήμερα το πρωί η προετοιμασία για τον αυριανό αγώνα με την ΑΕΚ

Ολοκληρώθηκε σήμερα το πρωί η προετοιμασία για τον αυριανό αγώνα με την ΑΕΚ στο γήπεδο Περιστερίου (15.00) με προπόνηση στις εγκαταστάσεις του αθλητικού κέντρου.

Ο προπονητής Γιώργος Δώνης επέλεξε 18 παίκτες οι οποίοι θα αποσυρθούν το βράδυ σε κεντρικό ξενοδοχείο. Είναι οι: Μιχαηλίδης, Καραγκιολίδης, Νάστος, Μελισσάς, Μπαζίνσκι, Νεμπεγλέρας, Αναστασάκος, Καραλής, Ολιβέιρα, Τάτος, Μπρίτο, Φαβάλι, Σαγκανόφσκι, Περόνε, Καμαρά, Σαμπού, Σαρμιέντο, Σφακιανάκης.

* Αύριο, ημέρα διεξαγωγής του αγώνα, τα εκδοτήρια του γηπέδου Περιστερίου στις οδούς Γιαννιτσών και Κρέσνας θα ανοίξουν στις 10 το πρωί για την πώληση εισιτηρίων και μέχρι την έναρξη του αγώνα (15.00).
Για την αγορά εισιτηρίου είναι απαραίτητη η επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας. Παρακαλούνται οι φίλαθλοι της ομάδας να προσέλθουν έγκαιρα στο γήπεδο για να αποφύγουν τον συνωστισμό στις θύρες εισόδου.

* Στην σύσκεψη για τη λήψη των μέτρων ασφάλειας του αγώνα με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής η ΠΑΕ Ατρόμητος, εκπροσωπήθηκε από τον Υπεύθυνο Διαχείρισης Εισιτηρίων Γιώργο Χατζή και τον Υπεύθυνο Ασφάλειας Σπύρο Μπουλούση, κατέθεσε αίτημα για να της χορηγηθούν 400 εισιτήρια και το αίτημα της έγινε αποδεκτό από την ΠΑΕ Ολυμπιακός.

* Σε σημερινό παιχνίδι για το πρωτάθλημα Κ-20 Σούπερ Λίγκα ο Ατρόμητος ηττήθηκε από την ΑΕΚ με σκορ 2-0 στο γήπεδο Ηφαίστου.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Απογοητευτικός και πάλι ο Ατρόμητος στο Περιστέρι ηττήθηκε από τον Άρη

Peristeri News

Leave a Comment