PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Νέα Μάκρη: Σε εσωτερική αιμορραγία αποδίδεται ο θάνατος της 19χρονης εγκύου


Θλίψη προκαλεί ο θάνατος 19χρονης εγκύου στη Νέα Μάκρη, με την οικογένεια να καταγγέλλει ότι οφείλεται σε καθυστέρηση του ασθενοφόρου.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία της Ιατρικής Σχολής, ο θάνατός της αποδίδεται σε ενδομήτρια αιμορραγία.

Στο μεταξύ, στο εισαγγελικό «μικροσκόπιο» προς διερεύνηση με στόχο την απόδοση τυχών ποινικών ευθυνών μπαίνει ο θάνατος της 19χρονης εγκύου.

Ο προϊστάμενος της εισαγγελίας Πρωτοδικών της Αθήνας έδωσε εντολή για τη διενέργεια ποινικής έρευνας προς κάθε κατεύθυνση. Αντικείμενο της έρευνας είναι η αναζήτηση τυχόν υπευθύνων για τη διαχείριση του συγκεκριμένου περιστατικού και τη μη έγκαιρη διακομιδή της 18χρονης στο νοσοκομείο.

Την έρευνα θα διενεργήσει η προϊσταμένη της Ποινικής δίωξης, εισαγγελέας Αγγελική Τριανταφύλλου.

Την ώρα που το ΕΚΑΒ διενεργεί Ένορκη Διοικητική Εξέταση προκειμένου να διερευνηθεί αν υπήρξε κακή διαχείριση του περιστατικού με τον θάνατο της 19χρονης εγκύου στη Νέα Μάκρη οι συγγενείς της κοπέλας επιμένουν στην καταγγελία ότι το ασθενοφόρο καθυστέρησε αδικαιολόγητα παρά την κακή κλινική εικόνα που παρουσίαζε η ασθενής.

Η ανιψιά της αδικοχαμένης εγκύου μίλησε, νωρίτερα, για τις δραματικές ώρες που πέρασε η 19χρονη στο σπίτι τους στην Νέα Μάκρη περιμένοντας, όπως λέει, τέσσερις ώρες μέχρι να φθάσει το ΕΚΑΒ.

Σημειώνεται, πάντως, ότι πηγές από το ΕΚΑΒ κάνουν λόγο για δύο κλήσεις – στις 11 το πρωί της Τρίτης και στις 12:35 – και για άφιξη του ασθενοφόρου σε 25 λεπτά από τη δεύτερη φορά που οι συγγενείς της 18χρονης είπαν ότι πονάει και φαίνεται να γεννάει.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Μπαράζ εμπρησμών σε αυτοκίνητα στα Εξάρχεια (vid)

Peristeri News

Μαρία Καρυστιανού: Το ότι ζω δεν σημαίνει ότι υπάρχω, η οργή δυναμώνει

Peristeri News

Σοκ: Νέα ηχητικά και βίντεο λίγο πριν την τραγωδία στα Τέμπη

Peristeri News

Leave a Comment