PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Απόπειρα βιασμού κοπέλας στην παραλία της Φρεαττύδας μέρα-μεσημέρι (vid)


Τέσσερις άνδρες Αυγιπτιακής καταγωγής επιτέθηκαν σε ζευγάρι που καθόταν στην παραλία της Φρεαττύδας το μεσημέρι της Τρίτης.

Όλα συνέβησαν περίπου στις 2 το μεσημέρι όταν ένα ζευγάρι δέχτηκε επίθεση από ομάδα τεσσάρων ανδρών που τους επιτέθηκε χτυπώντας το νεαρό αγόρι και θωπεύοντας την κοπέλα.

Το αγόρι που είχε τραυματιστεί έτρεξε προς τα μαγαζιά της παραλίας και για καλή του τύχη ένας εργαζόμενος σε καφετέρια θέλησε να το βοηθήσει τρέχοντας στο σημείο που οι τέσσερις άνδρες είχαν στριμώξει την κοπέλα.

Με την επέμβαση του και μετά από λίγο της Αστυνομίας, οι Αιγύπτιοι συνελήφθησαν προκειμένου να απολογηθούν για την πράξη τους.

«Ήταν ματωμένος στα πόδια, ζητούσε βοήθεια από όλη την παραλία. Τον ρωτάω τι έπαθε και μου είπε ότι ήταν με μια κοπέλα στα βράχια. Άφησα τα πράγματα που είχα πάνω μου και έτρεξα κοντά της», είπε στον ΑΝΤ1 ο νεαρός που στάθηκε «φύλακας – άγγελος» για την ανήλικη κοπέλα, που αποπειράθηκαν να βιάσουν τέσσερις αλλοδαποί, γνωστοί στις Αρχές από κλοπές στο κέντρο της Αθήνας.

Όπως ανέφερε ο 22χρονος Εμάνουελ, «είχε σπεύσει προς το μέρος της η ναυαγοσώστρια που είχε βάρδια, η οποία κάλεσε και το Λιμενικό. Όταν έφτασα προσπάθησαν να επιτεθούν και σε μένα, αλλά τους αντιμετώπισα, καθώς έχω και γνώσεις πολεμικών τεχνών».

«Είναι δύσβατο το σημείο, όποιος είναι εκεί πάνω, ένα σπρώξιμο αν του κάνουν, θα πέσει κάτω», παρατήρησε ο νεαρός «σωτήρας» της ανήλικης, την οποία πήρε μέσα από τα χέρια των δραστών, που είχαν αρχίσει να την θωπεύουν σε όλο το σώμα, αφού πρώτα επιτέθηκαν στον 17χρονο φίλο της, τον τραυμάτισαν και για λίγη ώρα τον είχαν ακινητοποιήσει.

Χάρη στον νεαρό που έσπευσε να βοηθήσει την κοπέλα και καθυστέρησε την φυγή των νεαρών δραστών, αστυνομικοί που έσπευσαν στην περιοχή, κατάφεραν να συλλάβουν και τους τέσσερις.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Μπαράζ εμπρησμών σε αυτοκίνητα στα Εξάρχεια (vid)

Peristeri News

Μαρία Καρυστιανού: Το ότι ζω δεν σημαίνει ότι υπάρχω, η οργή δυναμώνει

Peristeri News

Σοκ: Νέα ηχητικά και βίντεο λίγο πριν την τραγωδία στα Τέμπη

Peristeri News

Leave a Comment