PeristeriNews.gr
Πολιτική

Νέα κλήση του Γ. Στουρνάρα στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας


Την κλήση του πρώην υπουργού Οικονομικών και νυν διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας, Γιάννη Στουρνάρα, για τον εξωδικαστικό συμβιβασμό με την Siemens, αποφάσισε η Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής.

Την πρόταση έκανε η πρόεδρος της Επιτροπής Τασία Χριστοδουλοπούλου.

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος πρότεινε να έρθει μαζί και ο νυν υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος προκειμένου να διατυπώσει τη γνώμη του Δημοσίου επί της συμφωνίας και σχολίασε ειρωνικά: «Τώρα υπάρχει καλό κλίμα με την κυβέρνηση. Βλέπω ότι είναι εύκαιρος, έκανε γεύμα πριν από λίγες μέρες στον Αλέξη Τσίπρα και τον Γιάννη Δραγασάκη». «Να έρθουν μαζί, δεν τους ενοχλεί, δεν τους χαλάει, ήταν και μαζί στην Οξφόρδη», πρόσθεσε ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ. «Κεντρικός τραπεζίτης είναι, θέλει να τα έχει καλά με την κυβέρνηση», του απάντησε η κ. Χριστοδουλοπούλου.

Ο κ. Βενιζέλος ζήτησε ακόμη την κλήση του αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλου προκειμένου να εξηγήσει όσα είχε πει στη Βουλή περί «δικαστικών πραξικοπημάτων». «Δεν είναι της παρούσης», απάντησε η πρόεδρος της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας.

 

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

«Δημοκράτες» το όνομα του κόμματος του Ανδρέα Λοβέρδου

Peristeri News

Πιερρακάκης: Πάνω από δέκα ξένα πανεπιστήμια ενδιαφέρονται για την Ελλάδα

Peristeri News

Αλ. Χαρίτσης: Η Αριστερά στον τόπο μας δεν είναι εφήμερη μόδα

Peristeri News

Leave a Comment