Viber
PeristeriNews.gr
Πολιτική

Ν. Βούτσης: Ανοιχτό το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών τον Σεπτέμβριο ή τον Οκτώβριο

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Peristerinews.gr on Google ↗

Το ενδεχόμενο διεξαγωγής πρόωρων εκλογών τον Σεπτέμβριο ή τον Οκτώβριο άφησε ανοιχτό ο υπουργός Εσωτερικών, Νίκος Βούτσης.

Το ενδεχόμενο διεξαγωγής πρόωρων εκλογών τον Σεπτέμβριο ή τον Οκτώβριο άφησε ανοιχτό ο υπουργός Εσωτερικών, Νίκος Βούτσης, κατά τη διάρκεια συνέντευξης που παραχώρησε στο ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο».

«Ο Πρωθυπουργός υπέγραψε μια συμφωνία με την οποία διαφωνούμε – όπως και ο ίδιος στην ουσία της – κι αυτά θα πρέπει με τη δική μας παρουσία να τα θέσουμε σε εφαρμογή» εξήγησε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας ωστόσο ότι τίθεται ζήτημα πολιτικής και θεσμικής δέσμευσης.

Όπως εξήγησε, ο πρωθυπουργός θα πάρει τις σχετικές αποφάσεις πριν από τις 22 Ιουλίου. «Αυτή είναι η εκτίμησή μου. Τα βήματα, τα οποία περιμένει η χώρα, πρέπει να γίνουν» συμπλήρωσε ο κ. Βούτσης.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Τσίπρας για επίδομα ανεργίας: «Σχέδιο Μητσοτάκη, όχι άποψη Μαρινάκη»

Peristerinews.gr Newsroom

Κυρ. Μητσοτάκης από Καστελλόριζο: 5.000 ευρώ για δημόσιους υπαλλήλους και νοικοκυριά

Peristerinews.gr Newsroom

Ν. Ανδρουλάκης από τη ΔΕΘ: «Τώρα είναι η ώρα των μεγάλων αποφάσεων»

Peristerinews.gr Newsroom

Leave a Comment