PeristeriNews.gr
Πολιτική

Ν. Παππάς: Kατ’ εφαρμογή του Συντάγματος κάνουμε τον διαγωνισμό


«Η Ν.Δ. οφείλει να βγει σήμερα και να διατυπώσει τη θέση ότι θα αναγνωρίσει το αποτέλεσμα του διαγωνισμού», δήλωσε στην ΕΡΤ ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς, κάνοντας λόγο για προσβολή προς τη νοημοσύνη του Έλληνα πολίτη. 

Κατά τον κ. Παππά, η ταύτιση της Ν.Δ. «με ορισμένα πάρα πολύ συγκριμένα και ιδιαίτερα συμφέροντα είναι ένα παρά πολύ αρνητικό γεγονός».

Ερωτηθείς γιατί η κυβέρνηση δεν περίμενε την τελική απόφαση του ΣτΕ, πριν προχωρήσει στον διαγωνισμό, ο υπουργός Επικρατείας απάντησε: «Εμείς σεβόμαστε τη δικαιοσύνη και κατ’ εφαρμογή του Συντάγματος κάνουμε τον διαγωνισμό. Το ΣτΕ από το 2010 έχει υπογραμμίσει ότι το καθεστώς λειτουργίας των τηλεοπτικών σταθμών χωρίς άδεια, αντιβαίνει το Σύνταγμα. Και πραγματικά αν δει κανείς το άρθρο 15, παράγραφος 2, του Συντάγματος θα διαπιστώσει ότι είναι προαπαιτούμενο να υπάρχει άδεια για να λειτουργεί και να εκπέμπει ένας τηλεοπτικός σταθμός. Στην παρούσα φάση εξάντλησαν κάθε νομική δυνατότητα οι λειτουργούντες τηλεοπτικοί σταθμοί και τώρα συμμετέχοντες στο διαγωνισμό».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Αποφυλάκιση με όρους για τον Νίκο Μιχαλολιάκο

Peristeri News

Ψηφίστηκε ο νέος δικαστικός χάρτης της χώρας

Peristeri News

Γ. Φλωρίδης για Μάτι: Η δίκη έγινε με βάση τον ποινικό κώδικα του ΣΥΡΙΖΑ

Peristeri News

Leave a Comment