PeristeriNews.gr
Πολιτική

Ν. Μαριάς: Ζητά το ακατάσχετο στις κοινοτικές επιδοτήσεις των αγροτών


Ο αντιπρόεδρος των Ευρωπαίων Αντιφεντεραλιστών και ευρωβουλευτής καλεί την Ευρωπαϊκή Επιτροπή να διασφαλίσει την τήρηση της νομοθεσίας της Ε.Ε., η οποία κατοχυρώνει χωρίς όρους και προϋποθέσεις το ακατάσχετο των κοινοτικών επιδοτήσεων και ενισχύσεων.

Να σταματήσουν «οι παράνομες κατασχέσεις των κοινοτικών επιδοτήσεων και ενισχύσεων των Ελλήνων αγροτών και κτηνοτρόφων» ζητεί με ερώτηση που κατέθεσε στην Ευρωβουλή ο αντιπρόεδρος των Ευρωπαίων Αντιφεντεραλιστών και ευρωβουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Νότης Μαριάς.

Συγκεκριμένα, καλεί την Ευρωπαϊκή Επιτροπή να διασφαλίσει την τήρηση της νομοθεσίας της Ε.Ε., η οποία κατοχυρώνει χωρίς όρους και προϋποθέσεις το ακατάσχετο των κοινοτικών επιδοτήσεων και ενισχύσεων.

Επίσης, ο κ. Μαριάς καταγγέλλει «τις παράνομες πρακτικές εκ μέρους του Ελληνικού Δημοσίου και των τραπεζών, που προχωρούν σε χιλιάδες κατασχέσεις των κοινοτικών ενισχύσεων και επιδοτήσεων των αγροτών».

«Οι φτωχοποιημένοι από το Μνημόνιο αγρότες και κτηνοτρόφοι της πατρίδας μας βρίσκονται στο έλεος των τραπεζών και του Ελληνικού Δημοσίου, καθώς δεν μπορούν να πληρώσουν τα δάνεια και τους υπέρογκους φόρους», συμπληρώνει.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Χρ. Σταϊκούρας: Χρειαζόμαστε μια διετία για την οριστική αποκατάσταση του σιδηροδρομικού δικτύου

Peristeri News

Νέα δημοσκόπηση δίνει προβάδισμα 20 μονάδων στη Νέα Δημοκρατία

Peristeri News

Δηλώσεις των πολιτικών για την τραγωδία των Τεμπών

Peristeri News

Leave a Comment