PeristeriNews.gr
Lifestyle

Διέρρευσαν στο διαδίκτυο γυμνές φωτογραφίες celebrities


«Πειρατικές» φωτογραφίες οι οποίες απεικονίζουν σε γυμνές στιγμές τους μια σειρά από αστέρια της αμερικανικής βιομηχανίας του θεάματος όπως η ηθοποιός Τζένιφερ Λόρενς και η τραγουδίστρια Ριάνα κυκλοφόρησαν την Κυριακή στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης.

«Πειρατικές» φωτογραφίες οι οποίες απεικονίζουν σε γυμνές στιγμές τους μια σειρά από αστέρια της αμερικανικής βιομηχανίας του θεάματος όπως η ηθοποιός Τζένιφερ Λόρενς και η τραγουδίστρια Ριάνα κυκλοφόρησαν την Κυριακή στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης, μετέδωσαν τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης.

«Είναι τόσο ενοχλητικό και δυσάρεστο να βλέπουμε πώς κάποιοι παίρνουν στα χέρια τους την ιδιωτική ζωή σας» σημείωσε με μια «οργισμένη» ανάρτηση στο μέσo κοινωνικής Tweeter η ηθοποιός Τζένιφερ Λόρενς.

Ο εκπρόσωπός της δε ανακοίνωσε ότι θα προχωρήσουν σε αγωγές για παραβίαση της ιδιωτικής ζωής της ηθοποιού.

«Αυτή είναι μια κατάφωρη παραβίαση της ιδιωτικής ζωής. Ήρθαμε σε επαφή με τις αρχές οι οποίες θα ασκήσουν διώξεις σε οποιονδήποτε χρησιμοποιήσει αυτές τις φωτογραφίες» αναφέρεται στην ανακοίνωση του εκπροσώπου της Τζένιφερ Λόρενς.

Ανάμεσα στα θύματα των hackers που έχουν ή εικάζεται ότι έχουν στην κατοχή τους γυμνές φωτογραφίες διάσημων προσώπων της αμερικανικής σκηνής του θεάματος είναι οι Τζένιφερ Λόρενς, Κέιτ Άπτον, Αριάνα Γκράντε, Λία Μισέλ, Αβρίλ Λαβίν, Μαίρη Ελίζαμπεθ Γουίνστεντ, Κίρστεν Ντανστ, Κάντις Σουάνπολ, Κάρα Ντελεβίν, Χίλαρι Νταφ και Σελένα Γκόμεζ. Συνολικά 101 κυρίες της showbiz είδαν «πικάντικες» φωτογραφίες τους στο Ίντερνετ.

Εκτός από τις φωτογραφίες, ο χάκερ έγραψε στο Ίντερνετ ότι διαθέτει και βίντεο με «καυτό» υλικό, όπως γνωστή ηθοποιό να επιδίδεται σε στοματικό έρωτα, το οποίο μπορεί να διαθέσει έναντι αμοιβής.

Το ότι οι φωτογραφίες δεν είναι προϊόν μοντάζ επιβεβαίωσε μέσω του Twitter της και η ηθοποιός Μαίρη Ελίζαμπεθ Γουίνστεντ, αναφέροντας: «όσοι κοιτάτε τις φωτογραφίες που τράβηξα με τον άνδρα μου πριν από χρόνια, στο σπίτι μας, ελπίζω να νιώθετε ωραία με τους εαυτούς σας… Γνωρίζοντας ότι οι φωτογραφίες έχουν σβηστεί, φαντάζομαι πόσος κόπος χρειάστηκε».

Εκπρόσωπος της νεαρής τραγουδίστριας Αριάνα Γκράντε δήλωσε πως τα σέξι ενσταντανέ είναι ψεύτικα, ενώ άλλες celebrities δεν έχουν, μέχρι στιγμής, σχολιάσει.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στο νοσοκομείο ο Λάκης Λαζόπουλος

Peristeri News

Η Έλενα Παπαρίζου θα ανακοινώσει το 12άρι της Ελλάδας στη Eurovision

Peristeri News

Πέθανε ο σχεδιαστής μόδας Ρομπέρτο Καβάλι

Peristeri News

Leave a Comment