PeristeriNews.gr
Πολιτική

Ν.Δ.: Δικαίωση για κυβέρνηση Καραμανλή και κόμμα


Η σημερινή απόφαση της Δικαιοσύνης για την υπόθεση του Βατοπεδίου δικαιώνει την κυβέρνηση του Κώστα Καραμανλή και τη Νέα Δημοκρατία, που αβάσιμα κατηγορήθηκαν και άδικα συκοφαντήθηκαν, αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Ν.Δ.

Σύμφωνα με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, η απόφαση εκθέτει, ταυτόχρονα, όσους επιχείρησαν να ποινικοποιήσουν την πολιτική ζωή με άθλια κατασκευάσματα.

Μετά τη δικαστική απόφαση αρκετά στελέχη του κόμματος έκαναν αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η  τομεάρχης Οικονομίας Ντόρα Μπακογιάννη έγραψε στο twitter: «Αφιερώνω την αθωωτική απόφαση του δικαστηρίου για το Βατοπέδι στη μνήμη του Γιάννη Αγγέλου που δεν άντεξε τη λάσπη γι’ αυτήν την υπόθεση», έγραψε η κ. Μπακογιάννη.

Aντίστοιχο περιεχόμενο είχε και το tweet του τομεάρχη Εξωτερικών Γιώργου Κουμουτσάκου: «Αθώοι όλοι οι εμπλεκόμενοι στην υπόθεση Βατοπεδίου. Κατέπεσε με πάταγο η μεγάλη πολιτική σκευωρία κατά του Κ. Καραμανλή. Η ώρα αυτή της παταγώδους πτώσης της σκευωρίας του Βατοπεδίου είναι στιγμή δικαίωσης και για τον Γιάννη Αγγέλου και την οικογένειά του».

Ανάρτηση στο twitter έκανε και ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ. Άδωνις Γεωργιάδης: «Όταν ως βουλευτής του ΛΑΟΣ ακόμη είπα ότι δεν υπάρχει Σκάνδαλο Βατοπεδίου, έπεσαν όλοι να με φάνε. Σήμερα σιωπή από τους λασπολόγους».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Μητσοτάκης – Ερντογάν: Εποικοδομητική συνάντηση αλλά και «καρφιά» στις δηλώσεις

Peristeri News

Τι προβλέπει η συμφωνία των Πρεσπών για την αλλαγή του ονόματος

Peristeri News

Πού ψηφίζετε στις Ευρωεκλογές 2024

Peristeri News

Leave a Comment