PeristeriNews.gr
Οικονομία

Μοσκοβισί: Να μην χαθεί η δυναμική των μεταρρυθμίσεων


H Κομισιόν συνεργάζεται με την Ελλάδα προκειμένου να διατηρηθεί η δυναμική των μεταρρυθμίσεων, τονίζει ο Ευρωπαίος Επίτροπος, Πιερ Μοσκοβισί, εν όψει της επίσκεψής του στην Αθήνα.

Ο Ευρωπαίος αξιωματούχος θα βρεθεί στην Αθήνα την Τρίτη και την Τετάρτη (3 και 4 Νοεμβρίου) προκειμένου να συζητηθεί η πρόοδος στην εφαρμογή των μεταρρυθμίσεων και των δημοσιονομικών μέτρων.

Την Τρίτη, ο κ. Μοσκοβισί θα συναντηθεί με τον Αλέξη Τσίπρα, τον Ευκλείδη Τσακαλώτο και τον Γιώργο Χουλιαράκη, ενώ την Τετάρτη, θα έχει επαφές με τον Γιώργο Κατρούγκαλο, τον Γιώργο Σταθάκη και τον Αλέξανδρο Χαρίτση.

Με αφορμή την επίσκεψη του Επιτρόπου στην Αθήνα, ο επικεφαλής της αντιπροσωπείας της Κομισιόν στην Αθήνα, Πάνος Καρβούνης δήλωσε ότι ο κ. Μοσκοβισί έχει σταθεί στο πλευρό της Ελλάδας από την πρώτη στιγμή της θητείας του, ανοίγοντας δρόμους συνεννόησης για την επίτευξη μίας βιώσιμης συμφωνίας.

«Οι συναντήσεις που θα πραγματοποιήσει κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του έχουν ένα και μόνο στόχο: να σημειωθεί άμεσα πρόοδος σε όλα τα ανοιχτά ζητήματα που αντιμετωπίζει η Ελλάδα» συνέχισε ο κ. Καρβούνης και διαβεβαίωσε ότι η Ευρωπαϊκή Επιτροπή είναι πάντα έτοιμη να συνδράμει, σε κάθε βήμα και κάθε φάση, στη  μεγάλη προσπάθεια που καλείται να καταβάλει η χώρα για να ανακάμψει και να μπει σε τροχιά ανάπτυξης.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Γ. Στουρνάρας: Αν δεν ήταν το 2015 η Τράπεζα της Ελλάδος, η χώρα ίσως να είχε βγει από την ευρωζώνη

Peristeri News

Στο 10,4% η ανεργία τον Ιανουάριο

Peristeri News

Στο 3,2% ο πληθωρισμός στην Ελλάδα, στο 2,6% στην Ευρωζώνη το Φεβρουάριο

Peristeri News

Leave a Comment