• Κυριακή, 20 Ιουνίου, 2021

Κύκλος επαφών Γ. Μουζάλα με πολιτικούς αρχηγούς για το προσφυγικό

Peristeri News
Οκτ30/ 2015

Κύκλο επαφών με τους αρχηγούς των κοινοβουλευτικών κομμάτων, με κύριο θέμα την αντιμετώπιση της προσφυγικής κρίσης, ξεκινά ο αναπληρωτής υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννης Μουζάλας.

Ο αναπληρωτής υπουργός προτίθεται να ενημερώσει τους πολιτικούς αρχηγούς για τις αποφάσεις της πρόσφατης άτυπης Συνόδου Κορυφής για το προσφυγικό, τις υποχρεώσεις που έχει αναλάβει η Ελλάδα με βάση τις αποφάσεις του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου και τα συγκεκριμένα μέτρα που προωθεί η κυβέρνηση για την αντιμετώπιση της προσφυγικής κρίσης.

Οι επαφές θα ξεκινήσουν με συναντήσεις την Δευτέρα με τον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ, Θανάση Θεοχαρόπουλο, και την Τρίτη με την πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά.

«Στόχος του υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής είναι να δημιουργηθούν συνθήκες συναίνεσης μεταξύ των πολιτικών κομμάτων του δημοκρατικού τόξου και σταθεροί δίαυλοι επικοινωνίας για καλύτερη και αποτελεσματικότερη συνεννόηση, ώστε να παραμερισθούν οι στείρες αντιπαραθέσεις και αντεγκλήσεις γύρω από αυτό το τεράστιο ζήτημα» αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.