PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Μοσχάτο: Διαρροή βίντεο λίγο πριν τον θάνατο του 50χρονου


Εικόνες από βίντεο από το σπίτι του 50χρονου συμβούλου επιχειρήσεων και ασφαλιστή στο Μοσχάτο, ο οποίος βρέθηκε απαγχονισμένος τη Δευτέρα (16/01), διέρρευσαν το μεσημέρι της Πέμπτης.

Συγκεκριμένα, τα βίντεο που προβλήθηκαν στην εκπομπή T-Live, τραβήχτηκαν από την 47χρονη γυναίκα που συνελήφθη και κατηγορείται για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως.

Στα πλάνα φαινόταν η 47χρονη να βιντεοσκοπεί τον 50χρονο, ο οποίος καθόταν στον καναπέ του σπιτιού του, και τον ρωτούσε επίμονα γιατί καταχράστηκε τα χρήματα που έλαβε τόσο από την ίδια όσο και από άλλες οικογένειες. Ο 50χρονος φαινόταν αδύναμος να απαντήσει και να αντιδράσει στις ερωτήσεις της, ενώ εκείνη σε πολλά σημεία του βίντεο ακουγόταν να λέει: “Θα σε σκοτώσω σήμερα”.

Τα βίντεο ωστόσο, λίγη ώρα αργότερα διεγράφησαν.

Η κατηγορούμενη προσπάθησε να τον στραγγαλίσει

Υπενθυμίζεται πως η 47χρονη παραδέχτηκε ότι βιντεοσκόπησε με το κινητό της τηλέφωνο τη στιγμή που αποπειράθηκε να στραγγαλίσει τον 50χρονο.

Όταν εκείνη δεν τα κατάφερε, όπως ισχυρίστηκε η ίδια, το θύμα ανέβηκε σε καρέκλα που βρίσκονταν κάτω από τον αυτοσχέδιο βρόγχο, τα οποία είχε τοποθετήσει σε προγενέστερο χρόνο προ αφίξεως της κατηγορουμένης στην οικία του, έχοντας πάρει ίσως την απόφαση να αυτοκτονήσει, με την 47χρονη να τον παροτρύνει να το πράξει. Όταν έβαλε το κεφάλι του στο βρόγχο, η 47χρονη τράβηξε την καρέκλα, με αποτέλεσμα τον απαγχονισμό του.

Η κατηγορούμενη οδηγήθηκε το απόγευμα της Τρίτης ενώπιον του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών και της ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία, ενώ απολογήθηκε σήμερα, Πέμπτη.

Δεν έχει καταγραφεί από το κινητό τηλέφωνο η σκηνή όπου 50χρονος πλησιάζει την αυτοσχέδια αγχόνη που είχε δημιουργήσει με τη ζώνη του και κρεμάστηκε με την 47χρονη, ομολογεί ότι πάνω στα νεύρα της κλώτσησε την καρέκλα, με αποτέλεσμα 50χρονος να βρει τραγικό θάνατο.

Απανωτούς ξυλοδαρμούς είχε δεχτεί το θύμα

Σε κόλαση είχαν μετατραπεί τουλάχιστον οι τελευταίες δύο εβδομάδες ζωής του 50χρονου, ο οποίος δεχόταν συνεχώς επιθέσεις και ξυλοδαρμούς από πελάτες του που είχαν χάσει τα χρήματά τους, από αμφιλεγόμενες επενδύσεις που τους είχε πείσει να κάνουν. Για όλα αυτά τα περιστατικά όμως δεν είχαν γίνει μηνύσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα ευρήματα της νεκροψίας-νεκροτομής έδειξαν ασφυκτικό θάνατο δια βρόγχου με μία ζώνη που είχε κρεμάσει το θύμα σε μονόζυγο. Αυτή ήταν η αιτία θανάτου, ωστόσο η νεκροψία-νεκροτομή ανέδειξε και τις τελευταίες δύο εβδομάδες του θύματος, όπου δεχόταν απανωτούς ξυλοδαρμούς.

Είχε πρόσφατα κατάγματα στα πλευρά, τουλάχιστον τέσσερις εκχυμώσεις στο πρόσωπο και τη μύτη από γροθιές και πλήθος από μελανιές στο αριστερό χέρι που προφανώς είχε βάλει μπροστά του για άμυνα.

Τραύματα που τοποθετούνται εκείνη την ημέρα και κάποια άλλα τραύματα πιθανόν από το περασμένο Σάββατο όπου είχε πέσει θύμα ξυλοδαρμού από άλλους εξαπατημένους πελάτες του και κατέληξαν όλοι μαζί προσαγωγή στο Αστυνομικό Τμήμα της Καλλιθέας χωρίς να υποβάλλουν μηνύσεις ο ένας στον άλλον και τραύματα που προέρχονται ακόμη και 15 ημέρες πίσω, από άλλους ξυλοδαρμούς.

Πλέον το τι συνέβη με τα χρήματα όλων αυτών και αν γι’ αυτό ευθυνόταν το ίδιο το θύμα, θα προκύψει από την περαιτέρω έρευνα της υπόθεσης κατά την κύρια ανάκριση. Σημειώνεται πάντως ότι κανείς έως τώρα από το συγγενικό του περιβάλλον δεν έχει παρουσιαστεί στην Ασφάλεια Πειραιά για να ζητήσει να μάθει τι έχει συμβεί και άφαντη παραμένει η εν διαστάσει σύζυγος του θύματος από την Αλβανία με την οποία είχαν αποκτήσει μαζί δύο παιδιά.

Εξετάζεται η πληροφορία για το πού ακριβώς βρίσκονται τα χρήματα. Ο 50χρονος φέρεται – με βάση την κατάθεση της 47χρονης – να της είπε ότι η γυναίκα του έχει εξαφανιστεί αφού του πήρε τα χρήματα. Η πληροφορία αυτή δεν επιβεβαιώνεται μέχρι στιγμής από την αστυνομία καθώς δεν έχει βρεθεί για να δώσει κατάθεση η γυναίκα. Δεν έχει επίσης ταυτοποιηθεί ότι η σύζυγος του 50χρονου είχε όντως αποσπάσει τα χρήματα από τον κοινό τους τραπεζικό λογαριασμό. Αυτό είναι κάτι που θα φανεί τις επόμενες ημέρες, όταν και εφόσον δοθεί άδεια για να ανοίξουν οι τραπεζικοί λογαριασμοί.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Πόλεμος συμμοριών από Σερβία και Μαυροβούνιο στην Ελλάδα

Peristeri News

Δήμος Αθηναίων: Διαψεύδει τον διορισμό του Ανδρέα Παπανδρέου στον Εθνικό Κήπο

Peristeri News

Ο δράστης δεν γνώριζε την κοπέλα που μαχαίρωσε στην Ερμού

Peristeri News

Leave a Comment