PeristeriNews.gr
Νέες Ταινίες

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 19/1


Έξι νέες ταινίες θα βρεθούν απόψε στις κινηματογραφικές αίθουσες.

Ανάμεσα στις ταινίες που θα δούμε αυτήν την εβδομάδα είναι η λαμπερή αποτύπωση του Χόλυγουντ της δεκαετίας του ’20, μέσα από τη ματιά του Ντάμιεν Σαζέλ στη «Βαβυλώνα» και η ταινία της Ασημίνας Προέδρου, με τίτλο «Πίσω από τις θημωνιές», που έρχεται να παρουσιάσει ένα κοινωνικό-οικογενειακό δράμα, με επίκαιρους προβληματισμούς.

«Βαβυλώνα»

Δραματική κομεντί, αμερικάνικης παραγωγής του 2022. Λος Άντζελες, δεκαετία του 1920. Αυτό είναι το ντεκόρ για μια ιστορία υπέρμετρης φιλοδοξίας και εξωφρενικής υπερβολής, ακολουθώντας την άνοδο και την πτώση πολλαπλών χαρακτήρων στη διάρκεια μιας περιόδου αχαλίνωτης παρακμής και ακολασίας στις απαρχές του Χόλιγουντ.

Σκηνοθεσία: Ντάμιεν Σάζελ
Πρωταγωνιστούν: Μπραντ Πιτ, Μάργκοτ Ρόμπι, Ντιέγκο Κάλβα, Τόμπι Μαγκουάιρ, Ολίβια Γουάιλντ, Φίμπι Τόνκιν, Μαξ Μινγκέλα, Ολίβια Χάμιλτον, Κλόι Φίνεμαν

«Πίσω από τις θημωνιές»

Δραματική ταινία, ελληνικής και διεθνούς συμπαραγωγής του 2022. Ένα τραγικό συμβάν στα βόρεια σύνορα της Ελλάδας φέρνει μια τριμελή ελληνική οικογένεια μπροστά σε προσωπικά αδιέξοδα με τον καθένα να πρέπει να αναλογιστεί για πρώτη φορά στη ζωή του το κόστος των πράξεών του.

Σκηνοθεσία: Ασημίνα Προέδρου
Πρωταγωνιστούν: Στάθης Σταμουλακάτος, Λένα Ουζουνίδου, Ευγενία Λάβδα, Χρήστος Κοντογεώργης, Πασχάλης Τσαρούχας, Ντίνα Μιχαηλίδου

«Άλις Αγάπη Μου»

Ψυχολογικό θρίλερ, αμερικάνικης παραγωγής του 2023. Μία γυναίκα φτάνει στα όρια της εξαιτίας της ψυχολογικής βίας που της ασκεί ο σύντροφός της Σάιμον. Κατά την διάρκεια κάποιων διακοπών με δύο πολύ στενές της φίλες, η Άλις επαναπροσδιορίζει τον εαυτό της και κερδίζει την χαμένη της αυτοεκτίμηση. Σταδιακά αρχίζει και σπάει όλους εκείνους τους δεσμούς που την κρατούν συναισθηματικά εξαρτημένη. Όμως, το συντριπτικό εκδικητικό μένος του Σάιμον αναπόφευκτα όταν απελευθερωθεί θα δοκιμάσει τις αντοχές, το κουράγιο αλλά και τις βαθιά ριζωμένες φιλίες της Άλις.

Σκηνοθεσία: Μέρι Νάι
Πρωταγωνιστούν: Άννα Κέντρικ, Κανιεχίτο Χορν, Τσάρλι Κάρικ, Γούμι Μοσάκου

«Ιερή Αράχνη»

Δραματικό θρίλερ, δανικής και διεθνούς συμπαραγωγής του 2022. Ένας κατά συρροή δολοφόνος σκοτώνει σχεδόν ανενόχλητος ιερόδουλες στην ιερή πόλη Μαχσάντ, με τις αρχές να μην κάνουν τίποτα για τη σύλληψή του. Μια δημοσιογράφος θα ταξιδέψει στη Μαχσάντ, για να ανακαλύψει την ταυτότητά του και θα φτάσει στα άκρα.

Σκηνοθεσία: Αλί Αμπάσι
Πρωταγωνιστούν: Μεχντί Μπαζεστανί, Ζαρ Αμίρ Εμπραχίμι, Αράς Αστιάνι

«Η Κυριακή της Μητέρας»

Ρομαντικό δράμα, βρετανικής παραγωγής του 2021. Μια ζεστή, ανοιξιάτικη μέρα του 1924, η νεαρή καμαριέρα Τζέιν Φέαρτσαϊλντ καταλήγει μόνη της την ημέρα της Μητέρας. Τα αφεντικά της, ο κύριος και η κυρία Νάιβεν, έφυγαν και εκείνη έχει την σπάνια ευκαιρία να περάσει πολύτιμο χρόνο με τον κρυφό εραστή της, τον Πολ.

Σκηνοθεσία: Εύα Χάσον
Πρωταγωνιστούν: Οντέσα Γιανγκ, Τζος Ο’ Κόνορ, Κόλιν Φερθ, Ολίβια Κόλμαν, Γκλέντα Τζάκσον

«Η Μικρή Πυροσβέστης»

Παιδική ταινία κινουμένων σχεδίων καναδικής και αμερικάνικης παραγωγής του 2022. Στη Νέα Υόρκη του 1932 ένας κατά συρροή εμπρηστής αναγκάζει τον Σον Νόλαν, θρυλικό πρώην πυροσβέστη, να επιστρέψει στην ενεργό δράση ως επικεφαλής μιας ομάδας εθελοντών. Μόνο που σ’ αυτή θα παρεισφρήσει και η κόρη του Τζόρτζια, μεταμφιεσμένη σε άντρα.

Σκηνοθεσία: Τεοντόρ Τάι και Λοράν Ζεϊτούν

 

Δείτε τι παίζεται στα Δυτικά την εβδομάδα 19/1-25/1
Δείτε περισσότερα νέα για ταινίες

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 29/2

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 22/2

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 15/2

Peristeri News

Leave a Comment