PeristeriNews.gr
Πολιτική

Εύα Καϊλή: Παραμένει στη φυλακή


Στη φυλακή θα παραμείνει προφυλακισμένη η Εύα Καϊλή για την υπόθεση του Qatar Gate όπως αποφάσισαν οι Αρχές του Βελγίου.

Συγκεκριμένα, όπως αποφάσισε το προδικαστικό συμβούλιο το απόγευμα της Πέμπτης (19/1) η Ελληνίδα ευρωβουλευτής θα παραμείνει προφυλακισμένη για ένα ακόμα μήνα.

Από την πλευρά της η Εύα Καϊλή ζητούσε να αφεθεί ελεύθερη με βραχιολάκι επιμένοντας πως είναι αθώα και δεν είχε εμπλοκή στο σκάνδαλο διαφθοράς, Qatar Gate, χωρίς όμως να καταφέρει να πείσει τις βελγικές Αρχές.

Η Εύα Καϊλή επέμεινε στη γραμμή της ότι δεν γνώριζε τίποτα για τη βαλίτσα και τα χρήματα που βρέθηκαν στο σπίτι της στις Βρυξέλλες, αλλά και ότι η ίδια δεν έχει καμία σχέση με το κύκλωμα διαφθοράς.

Υπενθυμίζεται πως ο δικηγόρος της, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, μετά το τέλος της απολογίας της, μιλώντας στους δημοσιογράφους, ανέφερε πως η κυρία Καϊλή παρέμενε για ώρες στην απομόνωση, ενώ μίλησε και για «βασανιστήρια που θυμίζουν Μεσαίωνα». Επίσης, ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος, δήλωσε πως η πρώην αντιπρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου επιμένει να δηλώνει αθώα.

«Δεν πρόκειται να ομολογήσει κάτι που δεν έχει διαπράξει» υποστήριξε ο συνήγορος υπεράσπισής της, Μιχάλης Δημητρακόπουλος. Επιπρόσθετα, κατήγγειλε ότι η κυρία Καϊλή ήταν για 16 ώρες σε ένα κελί στην Αστυνομία, όχι στη φυλακή, με κρύο, ζήτησε μια δεύτερη κουβέρτα και δεν της έδωσαν. «Αυτά είναι βασανιστήρια» σημείωσε ο κ. Δημητρακόπουλος, μιλώντας στους δημοσιογράφους μετά την ακρόασή της ενώπιον του προδικαστικού τμήματος στις Βρυξέλλες.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Μ. Βορίδης: Τα ονόματα πρέπει να σβηστούν από το Σύνταγμα

Peristeri News

Χρ. Σταϊκούρας: Χρειαζόμαστε μια διετία για την οριστική αποκατάσταση του σιδηροδρομικού δικτύου

Peristeri News

Νέα δημοσκόπηση δίνει προβάδισμα 20 μονάδων στη Νέα Δημοκρατία

Peristeri News

Leave a Comment