PeristeriNews.gr
Πολιτική

«Μονόδρομος προς την κόλαση το μνημόνιο»


Μονόδρομο προς την κόλαση χαρακτήρισε το Μνημόνιο ο αρχηγός της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας μιλώντας στη ραδιοφωνική εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου στον Real Fm.

Μονόδρομο προς την κόλαση χαρακτήρισε το Μνημόνιο ο αρχηγός της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας μιλώντας στη ραδιοφωνική εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου στον Real Fm.

«Δεν είχα καμία αμφιβολία ότι η κυβέρνηση Παπαδήμου θα τα καταφέρει στους σκοπούς της ιδρύσεως της. Είναι μία μνημονιακή κυβέρνηση που ήρθε για να επιβάλλει τους όρους που μας έχουν επιβάλλει οι δανειστές και οι εταίροι μας» τόνισε ο κ. Τσίπρας.

Παραφράζοντας τις τοποθετήσεις στελεχών της κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ ότι το Μνημόνιο ήταν μονόδρομος για τη χώρα, ο κ. Τσίπρας τόνισε ότι «είναι μονόδρομος για την κόλαση» και υποστήριξε ότι «δεν υπάρχει σοβαρός άνθρωπος που να λέει ότι απέτυχε η συνταγή». Παράλληλα, αναφέρθηκε σε δύο στόχους της κυβέρνησης Παπαδήμου: «Στόχοι της κυβέρνησης ήταν να παρακαμφθεί η λαϊκή ετυμηγορία και να παρθούν οι αποφάσεις της 26ης Νοεμβρίου και τα αντιλαϊκά μέτρα. Έχει, όμως, προκύψει εσχάτως και ένας νέος στόχος: η ομαλή αλλαγή ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ».

Ο αρχηγός της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε εκ νέου εκλογές «όχι μόνο για να καταγραφούν οι συσχετισμοί αλλά για ν’ αλλάξει η πραγματικότητα και να συμφωνηθεί ένα νέο, εναλλακτικό πρόγραμμα», ενώ τόνισε ο κίνδυνος διάλυσης του ευρώ είναι ορατός βασικά και κύρια λόγω της λιτότητας που εφαρμόζεται.

Τέλος, ο κ. Τσίπρας υποστήριξε ότι τον τρομάζουν οι εικόνες και οι ειδήσεις για τριτοκοσμικά φαινόμενα και περιστατικά, όπως τα παιδιά που λιποθυμούν στο σχολείο από την πείνα ή οι οικογένειες που δίνουν τα παιδιά τους λόγω της κρίσης, στην Ελλάδα και επεσήμανε ότι «η κρίση παίρνει διαστάσεις ανθρωπιστικής κρίσης χωρίς να το καταλάβουμε».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Μητσοτάκης – Ερντογάν: Εποικοδομητική συνάντηση αλλά και «καρφιά» στις δηλώσεις

Peristeri News

Τι προβλέπει η συμφωνία των Πρεσπών για την αλλαγή του ονόματος

Peristeri News

Πού ψηφίζετε στις Ευρωεκλογές 2024

Peristeri News

Leave a Comment