Κοινωνία

Μήνυμα του συλλόγου Τριτέκνων Περιστερίου για τους συμμετέχοντες στις Πανελλαδικές

Ανακοίνωση από το σύλλογο Τριτέκνων Περιστερίου για τους συμμετέχοντες στις Πανελλαδικές Εξετάσεις:

Το Δ.Σ. του συλλόγου Τριτέκνων εύχεται ολόψυχα στις μαθήτριες και τους μαθητές, που μπήκαν στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, υγεία, δύναμη και καλή σταδιοδρομία.

Για τα παιδιά αλλά και τις οικογένειες τους που στηρίζουν τον αγώνα για μια θέση στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, αξίζει ένα μεγάλο μπράβο.

Ιδιαίτερα συγχαρητήρια στα παιδιά των τρίτεκνων-πολύτεκνων οικογενειών που κατά κανόνα αγωνίζονται κάτω από δυσμενέστερες συνθήκες.

–  Όσοι-ες πέρασαν, αλλά και όσοι-ες δεν πέρασαν στο πανεπιστήμιο, να ξέρουν, πως ο αγώνας για μια “θέση στον ήλιο” συνεχίζεται.

–  Οι τρίτεκνοι των Δήμων Περιστερίου, Αιγάλεω, Ιλίου, Πετρούπολης, Αγ. Αναργύρων – Καματερού δίνουμε την μάχη της επιβίωσης αλλά και της μόρφωσης κάτω από εξαιρετικά δύσκολες οικονομικές συνθήκες.  Αλλά είμαστε μαχητές!

–  Θα συνεχίσουμε, για να μπορούν να σπουδάσουν τα παιδιά μας, και να προσφέρουν στον τόπο μας και όχι να ξενιτευτούν.

–  Διεκδικώντας τις κατάλληλες υποδομές μια τη μόρφωση σε όλες τις βαθμίδες.

Ο σύλλογος θα βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό των τρίτεκνων οικογενειών, κυρίως όσων έχουν ανάγκη επιβίωσης και παράλληλα με όλα τα μέλη του θα υπερασπιστεί τα δικαιώματα των μελών, για να μην κοπούν τα επιδόματα, να μην υπερφορολογηθούν οι οικογένειες μας, να υπάρξει επιτέλους από την πολιτεία μέριμνα για το δημογραφικό και τις πολύτεκνες οικογένειες.

Related posts

Διακινούσε πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα μέσω δεμάτων προς άλλες χώρες

Peristeri News

Κολωνός: Εμπρηστική επίθεση σε εταιρεία ταχυμεταφορών

Peristeri News

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Λεωφόρου Κηφισού στο Αιγάλεω

Peristeri News

Leave a Comment