Viber
PeristeriNews.gr
Οικονομία

Μέρκελ: Όχι αναγκαστικά σήμερα συμφωνία

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Peristerinews.gr on Google ↗

«Υπάρχουν ακόμα πολλές ημέρες στην εβδομάδα κατά τις οποίες μπορούν να ληφθούν αποφάσεις» δήλωσε η Γερμανίδα καγκελάριος Άγκελα Μέρκελ.

«Υπάρχουν ακόμα πολλές ημέρες στην εβδομάδα κατά τις οποίες μπορούν να ληφθούν αποφάσεις» δήλωσε η Γερμανίδα καγκελάριος Άγκελα Μέρκελ, λίγες ώρες πριν από τη Σύνοδο Κορυφής της Ευρωζώνης, όπου θα συζητηθεί το ελληνικό ζήτημα.

Σύμφωνα με τη Μέρκελ, χωρίς μια συμφωνία Ελλάδας – θεσμών, η σύνοδος το βράδυ δεν μπορεί να είναι τίποτα περισσότερο από ένα φόρουμ συζήτησης.

Η Γερμανίδα καγκελάριος ανέφερε ότι οι ηγέτες της Ευρωζώνης δεν αναμένεται να είναι σε θέση να λάβουν επίσημη απόφαση για το κατά πόσο θα προσφέρουν βοήθεια στην Ελλάδα και πρόσθεσε ότι υπάρχει ακόμα χρόνος αυτή την εβδομάδα για να οριστικοποιηθεί μια συμφωνία.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

ΑΑΔΕ: Ηλεκτρονικό «μπλόκο» στις ελληνοποιήσεις γάλακτος και κρέατος

Peristerinews.gr Newsroom

Πρωτογενές πλεόνασμα 6,53 δισ. ευρώ στο οκτάμηνο

Peristerinews.gr Newsroom

Εξωδικαστικός: Νέα προστασία για την κύρια κατοικία από σήμερα

Peristerinews.gr Newsroom

Leave a Comment