Οικονομία

Μέχρι το τέλος του χρόνου η αγορά θα αλλάξει μορφή


Τόνισε ο Υπουργός Περιφερειακής Ανάπτυξης, Βουλευτής Β΄ Αθηνών Μ. Χρυσοχοΐδης, αναφερόμενος στην κερδοσκοπία, υπογραμμίζοντας ότι οι νόμοι θα εφαρμοστούν.

“Μέχρι το τέλος του χρόνου η αγορά θα αλλάξει μορφή”, τόνισε ο Μ. Χρυσοχοΐδης, αναφερόμενος στην κερδοσκοπία, υπογραμμίζοντας ότι οι νόμοι θα εφαρμοστούν. “Δυστυχώς οι νόμοι δεν εφαρμόζονται, υπάρχει κερδοσκοπία.

Επειδή, όμως, η αποστολή μου δεν είναι να είμαι παρατηρητής και σχολιαστής, αυτό το φαινόμενο δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο”, υπογράμμισε ο υπουργός Περιφερειακής Ανάπτυξης.

“Υπάρχει ένα πατριωτικό καθήκον δικό μας, και να διασώσουμε τη χώρα, και ταυτόχρονα να αναπτύξουμε πάλι τη χώρα, να την ξαναβάλουμε σε έναν νέο ενάρετο κύκλο, οικονομικό και κοινωνικό. Θα είναι ντροπή μας, κι εγώ θα ντρέπομαι πραγματικά, αν αποτύχουμε”, είπε ο κ. Χρυσοχοΐδης.

Ο υπουργός Περιφερειακής Ανάπτυξης επέκρινε τον αρχηγό της ΝΔ Α. Σαμαρά για τη στάση του στο θέμα του μνημονίου, τονίζοντας: “υπάρχει πολιτικός ηγέτης, υπάρχει πολιτική δύναμη, που πιστεύει ότι είναι δυνατή αυτή τη στιγμή η εκπλήρωση των υποχρεώσεων της χώρας και κυρίως η επιβίωσή μας, αν δεν υπάρχουν οι στοιχειώδεις προϋποθέσεις;Υπάρχει άλλη λύση, αυτή τη στιγμή, εκτός από την προσφυγή στους διεθνείς οργανισμούς, για να επιλύσουμε το πρόβλημα της επιβίωσής μας; Δεν νομίζω ότι προτείνει κανείς άλλη λύση”.

Related posts

Υπεγράφη η νέα Εθνική Γενική Συλλογική Σύμβαση Εργασίας

Peristeri News

Φορολοταρία Μαΐου – Δείτε εάν κερδίσατε

Peristeri News

Χρ. Σταϊκούρας: Αποκλιμάκωση της ακρίβειας από τέλη 2023

Peristeri News

Leave a Comment