PeristeriNews.gr
Οικονομία

Μέχρι το τέλος του χρόνου η αγορά θα αλλάξει μορφή



Τόνισε ο Υπουργός Περιφερειακής Ανάπτυξης, Βουλευτής Β΄ Αθηνών Μ. Χρυσοχοΐδης, αναφερόμενος στην κερδοσκοπία, υπογραμμίζοντας ότι οι νόμοι θα εφαρμοστούν.

“Μέχρι το τέλος του χρόνου η αγορά θα αλλάξει μορφή”, τόνισε ο Μ. Χρυσοχοΐδης, αναφερόμενος στην κερδοσκοπία, υπογραμμίζοντας ότι οι νόμοι θα εφαρμοστούν. “Δυστυχώς οι νόμοι δεν εφαρμόζονται, υπάρχει κερδοσκοπία.

Επειδή, όμως, η αποστολή μου δεν είναι να είμαι παρατηρητής και σχολιαστής, αυτό το φαινόμενο δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο”, υπογράμμισε ο υπουργός Περιφερειακής Ανάπτυξης.

“Υπάρχει ένα πατριωτικό καθήκον δικό μας, και να διασώσουμε τη χώρα, και ταυτόχρονα να αναπτύξουμε πάλι τη χώρα, να την ξαναβάλουμε σε έναν νέο ενάρετο κύκλο, οικονομικό και κοινωνικό. Θα είναι ντροπή μας, κι εγώ θα ντρέπομαι πραγματικά, αν αποτύχουμε”, είπε ο κ. Χρυσοχοΐδης.

Ο υπουργός Περιφερειακής Ανάπτυξης επέκρινε τον αρχηγό της ΝΔ Α. Σαμαρά για τη στάση του στο θέμα του μνημονίου, τονίζοντας: “υπάρχει πολιτικός ηγέτης, υπάρχει πολιτική δύναμη, που πιστεύει ότι είναι δυνατή αυτή τη στιγμή η εκπλήρωση των υποχρεώσεων της χώρας και κυρίως η επιβίωσή μας, αν δεν υπάρχουν οι στοιχειώδεις προϋποθέσεις;Υπάρχει άλλη λύση, αυτή τη στιγμή, εκτός από την προσφυγή στους διεθνείς οργανισμούς, για να επιλύσουμε το πρόβλημα της επιβίωσής μας; Δεν νομίζω ότι προτείνει κανείς άλλη λύση”.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Γ. Στουρνάρας: Αν δεν ήταν το 2015 η Τράπεζα της Ελλάδος, η χώρα ίσως να είχε βγει από την ευρωζώνη

Peristeri News

Στο 10,4% η ανεργία τον Ιανουάριο

Peristeri News

Στο 3,2% ο πληθωρισμός στην Ελλάδα, στο 2,6% στην Ευρωζώνη το Φεβρουάριο

Peristeri News

Leave a Comment