Viber
PeristeriNews.gr
Δυτική Αθήνα

Μαζί , Δήμος, εργαζόμενοι και κάτοικοι, να κρατήσουμε το Νοσοκομείο «Αγία Βαρβάρα» ανοιχτό

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Peristerinews.gr on Google ↗

Μήνυμα αγώνα από το Δήμαρχο Αγίας Βαρβάρας, Γιώργο Καπλάνη, ο οποίος συμμετείχε στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας των εργαζομένων του ΓΝΝ «Αγία Βαρβάρα».

Μήνυμα αγώνα έδωσε ο Δήμαρχος Αγίας Βαρβάρας, Γιώργος Καπλάνης, ο οποίος συμμετείχε στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας των εργαζομένων του ΓΝΝ «Αγία Βαρβάρα», την Τετάρτη 31 Ιουλίου, μπροστά στην πύλη του Νοσοκομείου.

Σε πολύ έντονο ύφος, ο Δήμαρχος, αφού επεσήμανε την προσφορά του Νοσοκομείου στην πόλη της Αγίας Βαρβάρας αλλά και σε όλη τη Δυτική Αθήνα, αναφέρθηκε στα χιλιάδες προβλήματα που θα δημιουργηθούν από τυχόν κλείσιμό του, σε μία περίοδο μάλιστα που οι δημόσιες υπηρεσίες υγείας είναι ήδη υποβαθμισμένες, ενώ οι πολίτες οικονομικά εξαθλιωμένοι και άνεργοι.

Ζήτησε από τον Υπουργό Υγείας κ. Άδωνη Γεωργιάδη να εξηγήσει τα σχέδια του για το Νοσοκομείο, όχι μόνο στον Δήμο αλλά κυρίως στους ίδιους τους κατοίκους, που εξυπηρετούνται καθημερινά από αυτό.

Παράλληλα εξέφρασε την κατηγορηματική αντίθεση της Αυτοδιοίκησης στις απολύσεις και διαθεσιμότητες στην Υγεία, την Παιδεία, τους ΟΤΑ.

Κλείνοντας την ομιλία του τόνισε: « Η πόλη είναι ανυποχώρητη. Σε περίπτωση κλεισίματος του Νοσοκομείου, εργαζόμενοι, Δήμος και κάτοικοι της πόλης και της Δυτικής Αθήνας θα το κρατήσουμε ανοιχτό για την εξυπηρέτηση των πολιτών, διεκδικώντας την πλήρη λειτουργία του».


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Αιγάλεω: Υπογειοποίηση γραμμών υψηλής τάσης έως το 2028

Peristerinews.gr Newsroom

Νέα δενδρύλλια στο Πάρκο Τρίτση – Έκκληση να μην καταστραφούν οι νέες φυτεύσεις

Peristerinews.gr Newsroom

Ίλιον: Με μεγάλη συμμετοχή το 15ο «Jazz στο Πάρκο»

Peristerinews.gr Newsroom

Leave a Comment