PeristeriNews.gr
Ενδιαφέροντα

Μαθητές των Εκπαιδευτηρίων Αυγουλέα-Λιναρδάτου στο ντοκιμαντέρ «Καταστροφές και θρίαμβοι»


Στο ιστορικό ντοκιμαντέρ του ΣΚΑΪ, «Καταστροφές και Θρίαμβοι», συμμετείχαν δύο μαθητές από τα Εκπαιδευτήρια Αυγουλέα-Λιναρδάτου στο Περιστέρι.

Η Έφη Ζαφειροπούλου, μαθήτρια της Β΄ Λυκείου και ο Ευάγγελος Πετρόγιαννος μαθητής της Α’ Λυκείου, συμμετείχαν στο ιστορικό ντοκιμαντέρ, το οποίο επιμελήθηκε ο καθηγητής Πολιτικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης, κ. Στάθης Καλύβας.

Οι μαθητές πήραν μέρος σε μια ανοικτή συζήτηση με τον ιστορικό πάνω σε θέματα που προβλήθηκαν σχετικά με την ιστορία της σύγχρονης Ελλάδας και εξέφρασαν τις απόψεις τους με γνήσιο και δυναμικό τρόπο.

Ο κ. Καλύβας μεταξύ άλλων τόνισε πως: «η σειρά τελειώνει με το βλέμμα της στο μέλλον, και δεν υπήρχε πιο δόκιμος επίλογος από μια συζήτηση με τους ίδιους τους φορείς του μέλλοντος αυτού, τα παιδιά που σήμερα βρίσκονται στο Λύκειο. Και αυτό γιατί έχω συχνά την αίσθηση πως δείχνουμε πολύ μικρή εμπιστοσύνη στα νέα παιδιά και δεν τους δίνουμε πολύ χώρο».

Τα Εκπαιδευτήρια Αυγουλέα-Λιναρδάτου νιώθουν υπερηφάνια για την παρουσία των μαθητών και ευχαριστούν θερμά τον καθηγητή για τον χώρο που έδωσε στα παιδιά.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Αξεσουάρ και συσκευές που μας είναι απαραίτητα για λόγους υγείας

Peristeri News

Τρεις τρόποι για να ενισχύσω την αυτοεκτίμηση του παιδιού μου

Peristeri News

Περιστέρι: Διαδικτυακή διημερίδα για τη χρήση της τεχνολογίας στην εκπαίδευση

Peristeri News

Leave a Comment