PeristeriNews.gr
Ενδιαφέροντα

Λιπογλυπτική ή λιποαναρρόφηση: Ο πλαστικός χειρουργός Νικόλαος Καρμίρης εξηγεί τη διαφορά


Τα τελευταία χρόνια και ειδικά όταν βρισκόμαστε μία ανάσα από το καλοκαίρι, όπως τώρα, όροι όπως λιποαναρρόφηση και λιπογλυπτική είναι εξαιρετικά δημοφιλείς και στην σκέψη πολλών γυναικών παγκοσμίως. Ειδικά για εσάς που νιώθετε ότι η καραντίνα σας έχει ρίξει σωματικά και ψυχολογικά, οι διαδικασίες αυτές μπορούν να επαναφέρουν την χαμένη σας αυτοπεποίθηση και να σας δώσουν ένα λόγο παραπάνω να βγείτε λαμπερή στην πλαζ.

Επειδή όμως πολλές γυναίκες σκέφτονται το κόστος για τη λιποαναρρόφηση και τη λιπογλυπτική, ή δεν ξεχωρίζουν αυτές τις διαδικασίες μεταξύ τους και δεν γνωρίζουν ακριβώς τι να περιμένουν από αυτές και την εικόνα του σώματός τους, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του πλαστικού χειρουργού Νικόλαου Καρμίρη και ξεδιαλύνετε τις απορίες σας όσον αφορά τις σημαντικές διαφορές, ώστε να επιλέξετε είτε λιπογλυπτική, είτε λιποαναρρόφηση με συμφέρουσα τιμή.

Εξαλείφουμε το λίπος

Η λιποαναρρόφηση είναι μια αισθητική διαδικασία που αποσκοπεί στην αφαίρεση του δύσκολου λίπους, από το οποίο δεν μπορείτε να απαλλαγείτε με τη διατροφή και την άσκηση.

Γενικά η διαδικασία αυτή γίνεται συνήθως στους γοφούς, την κοιλιά, τους μηρούς, τους γλουτούς (μάθετε περισσότερα), την πλάτη, τα χέρια και κάτω από το πηγούνι ή το πρόσωπο για να βελτιώσει το σχήμα τους. Αλλά η λιποαναρρόφηση μπορεί επίσης να συνδυαστεί επίσης και με άλλες πλαστικές επεμβάσεις, όπως το λίφτινγκ προσώπου και η λιπογλυπτική.

Όσον αφορά την τιμή για τη λιποαναρρόφηση, το κόστος μίας τέτοιας διαδικασίας εξαρτάται από το μέγεθος της αλλαγής που θέλουμε να επιτύχουμε στο σώμα μας και τον όγκο του λίπους που χρειάζεται να αφαιρεθεί.

Σμιλεύουμε το σώμα

Η λιπογλυπτική είναι μια από τις τελευταίες τάσεις της πλαστικής χειρουργικής και όπως υποδηλώνει το όνομά της, είναι μια παραλλαγή της λιποαναρρόφησης. Αλλά σε αντίθεση με τη λιποαναρρόφηση – η οποία αφαιρεί χειρουργικά το λίπος από συγκεκριμένες περιοχές του σώματος – η λιπογλυπτική δεν αφορά μόνο την αφαίρεση λίπους. Ουσιαστικά ο πλαστικός χειρουργός αναδιαμορφώνει το σώμα αφαιρώντας το λίπος και στη συνέχεια επανατοποθετώντας το στα «σωστά σημεία» για να βελτιώσει τη συνολική σιλουέτα του σώματός σας.

Οι διαδικασίες αυτές μπορούν να πραγματοποιηθούν και συνδυαστικά για ακόμη καλύτερο αποτέλεσμα και συμφέρον κόστος

Επισκεφθείτε σήμερα την ιστοσελίδα που διατηρεί ο  πλαστικός χειρουργός Νικόλαος Καρμίρης και μάθετε περισσότερα για την λιπογλυπτική και την λιποαναρρόφηση αλλά και το κόστος της κάθε διαδικασίας.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Αξεσουάρ και συσκευές που μας είναι απαραίτητα για λόγους υγείας

Peristeri News

Τρεις τρόποι για να ενισχύσω την αυτοεκτίμηση του παιδιού μου

Peristeri News

Περιστέρι: Διαδικτυακή διημερίδα για τη χρήση της τεχνολογίας στην εκπαίδευση

Peristeri News

Leave a Comment