PeristeriNews.gr
Ενδιαφέροντα

New Collection Rococo 2022: Επώνυμα καλοκαιρινά γυναικεία ρούχα και ανδρικά ρούχα για να λάμψετε σαν τον ήλιο!


Το καλοκαίρι έχει σχεδόν φτάσει και τα άνετα και δροσερά γυναικεία ρούχα και ανδρικά ρούχα σε φωτεινά χρώματα είναι must επιλογή για να ξεχωρίσετε και φέτος! Και επειδή το απίθανο στυλ δεν είναι κάτι που αφήνουμε στην τύχη του, τα επώνυμα καλοκαιρινά γυναικεία ρούχα του 2022 και τα ανδρικά ρούχα από τη New Collection της Rococo είναι ειδικά σχεδιασμένα για να απολαύσετε το φετινό καλοκαίρι με την καλύτερη διάθεση και λάμψη των σταρ.

Δείτε στη συνέχεια τα πιο δημοφιλή κομμάτια της καινούργιας συλλογής και επιλέξτε μοναδικά ανδρικά ρούχα και επώνυμα καλοκαιρινά γυναικεία ρούχα 2022 για αξέχαστες στιγμές.

Top in fashion

Τα τιραντάκια και τα τοπάκια με λεπτές τιράντες ήταν ανέκαθεν της μόδας και διαχρονικά μπορούν να συνδυαστούν σε casual και classy εμφανίσεις, ανάλογα το σχέδιο και το ύφασμά τους. Στη New Collection από το ηλεκτρονικό κατάστημα Rococo, θα βρείτε το πιο αγαπημένο από τα γυναικεία ρούχα στην πιο 2022 εκδοχή του! Το σατέν ντραπέ τοπάκι με τιράντες και λοξό σχέδιο, διατίθεται σε 4 μοναδικά χρώματα, με γυαλιστερή υφή που του δίνει μία πολυτελή όψη και ταιριάζει τέλεια κάτω από καλοκαιρινά σακάκια, με παντελόνια ή με φούστες, ακόμη και με σορτσάκια, για να συνδυάσετε τα αγαπημένα σας καλοκαιρινά ρούχα και το 2022.

Άνετος πρωί και βράδυ

Τα καλοκαιρινά βράδια η θερμοκρασία μπορεί να πέφτει, αυτό δε σημαίνει όμως ότι θα επηρεαστεί το απίθανο στυλ μας. Στα ανδρικά ρούχα της New collection Rococo θα βρείτε το εκπληκτικό λινό μπουφάν με κουμπιά, με πατρόν τζιν τζάκετ, που σας δίνει μία πιο cool νότα και σας συνοδεύει με άνεση από την πρωινή βόλτα μέχρι το βραδινό σας ποτό.

Disco Girl

Τα επώνυμα γυναικεία καλοκαιρινά ρούχα 2022 θα σας κάνουν να λάμψετε και ειδικά όταν είναι και τα ίδια λαμπερά. Μιλάμε φυσικά για το εκπληκτικό μεταλλιζέ γυναικείο παντελόνι από την New Collection Rococo σε ασημένιο χρώμα που δίνει ένα στυλ 80s disco σε κάθε σας εμφάνιση και μπορεί να συνοδεύσει μοναδικές και αξέχαστες καλοκαιρινές βραδιές.

Επισκεφθείτε σήμερα το ηλεκτρονικό κατάστημα Rococo  και δείτε τη New Collection σε επώνυμα καλοκαιρινά γυναικεία ρούχα και ανδρικά ρούχα κορυφαίας ποιότητας και εντυπωσιακού στυλ.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Αξεσουάρ και συσκευές που μας είναι απαραίτητα για λόγους υγείας

Peristeri News

Τρεις τρόποι για να ενισχύσω την αυτοεκτίμηση του παιδιού μου

Peristeri News

Περιστέρι: Διαδικτυακή διημερίδα για τη χρήση της τεχνολογίας στην εκπαίδευση

Peristeri News

Leave a Comment