PeristeriNews.gr
Ενδιαφέροντα

Πώς να δημιουργήσετε την τέλεια τραπεζαρία σαλονιού, επιλέγοντας καρέκλες τραπεζαρίας για κάθε στυλ


Η τραπεζαρία σαλονιού είναι ένας χώρος του σπιτιού σας εξίσου κεντρικός με το σαλόνι. Στις τραπεζαρίες υποδεχόμαστε τους συγγενείς και τους φίλους μας, γευματίζουμε μαζί και δημιουργούμε ξεχωριστές αναμνήσεις με γιορτινά τραπέζια, γενέθλια και πάρτι που θα θυμόμαστε για μία ζωή.

Είτε μοντέρνες, είτε κλασικές λοιπόν, οι τραπεζαρίες αλλά και οι καρέκλες τραπεζαρίας, καταλαβαίνουμε ότι παίζουν καθοριστικό ρόλο στις πιο σημαντικές σας στιγμές. Έτσι λοιπόν όταν επιλέγετε έπιπλα για την τραπεζαρία σαλονιού σας, θα πρέπει να δώσετε μεγάλη έμφαση, τόσο στην άνεση, όσο και στο στυλ.

Όποιο κι αν είναι το προσωπικό σας γούστο και η γενικότερη αισθητική του σπιτιού σας, στο ηλεκτρονικό κατάστημα Istikbal Kimerland, θα βρείτε μοντέρνες και κλασικές τραπεζαρίες και καρέκλες τραπεζαρίας κορυφαίας ποιότητας και εντυπωσιακού design για προσιτή πολυτέλεια που ξεχωρίζει.

Ρουστίκ κομψότητα

Οι ρουστίκ καρέκλες τραπεζαρίας είναι κλασικές και αγαπημένες και μπορούν να δώσουν μία πιο κλασική νότα στην τραπεζαρία σαλονιού σας. Αν μάλιστα το σαλόνι σας είναι σχεδιασμένο με πιο παραδοσιακό αλλά και πολυτελές στυλ, τότε η Vitella από την Istikbal Kimerland είναι μονόδρομος, καθώς το ουδέτερο φίλντισι χρώμα της και ο κομψός σχεδιασμός της, την κάνει ιδανική επιλογή για όλες τις κλασικές τραπεζαρίες σαλονιού.

Σε διπλό χρώμα

Από τις μοντέρνες τραπεζαρίες και καρέκλες τραπεζαρίας, ξεχωρίσαμε την Vienza, μία επιλογή με διπλό χρώμα και πρωτότυπο σχέδιο, ιδανική για όσους επιθυμούν μία πιο Mix and match τραπεζαρία σαλονιού με έντονες αντιθέσεις και funky χρώματα. Σχεδιασμένη για να υποστηρίξει μοντέρνες τραπεζαρίες, είναι κατασκευασμένη από ανθεκτικά υλικά κορυφαίας ποιότητας, ενώ ο διπλός χρωματισμός της έρχεται σε ειδικό αλέκιαστο ύφασμα που της χαρίζει μεγάλη διάρκεια ζωής, ώστε να φαίνεται σαν καινούργια για ακόμη περισσότερα χρόνια.

 Προσιτή πολυτέλεια

Αν ονειρεύεστε τραπεζαρία σαλονιού ανάλογη ενός ανακτόρου στις Βερσαλλίες, τότε η καρέκλα Mariana είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε. Με στιβαρή κατασκευή από μασίφ ξύλο και κομψό chesterfield design στην πλάτη σε φίλντισι απόχρωση, είναι ιδανική για κλασικές τραπεζαρίες με βάση το λευκό και το χρυσό χρώμα.

Αναζητήστε ακόμα περισσότερες κλασικές και μοντέρνες τραπεζαρίες και καρέκλες τραπεζαρίας στο ηλεκτρονικό κατάστημα Istikbal Kimerland και αποκτήστε την τραπεζαρία σαλονιού που ονειρεύεστε.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Αξεσουάρ και συσκευές που μας είναι απαραίτητα για λόγους υγείας

Peristeri News

Τρεις τρόποι για να ενισχύσω την αυτοεκτίμηση του παιδιού μου

Peristeri News

Περιστέρι: Διαδικτυακή διημερίδα για τη χρήση της τεχνολογίας στην εκπαίδευση

Peristeri News

Leave a Comment