PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Λευκή ισοπαλία Ατρόμητου και Άρη στο Περιστέρι


Ατρόμητος και Άρης έμειναν στο 0-0 για την 11η αγωνιστική της Super League με την ομάδα του Περιστερίου να έχει δικαιολογημένα παράπονα από τον διαιτητή της αναμέτρησης.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, Γιαννιώτης και Κουέστα ήταν οι πρωταγωνιστές της αναμέτρησης αφού κράτησαν ανέπαφες τις εστίες τους.

Στο πρώτο μέρος ο Άρης ήταν εκείνος που είχε την κατοχή της μπάλας. Μάλιστα στο 16ο λεπτό βρήκε δίχτυα με τον Φαμπιάνο, ωστόσο το γκολ δεν μέτρησε για χέρι έπειτα από εξέταση στο VAR.

Οι κίτρινοι συνέχιζαν να έχουν την κατοχή, όμως δεν απειλούσαν ουσιαστικά. Η καλύτερη στιγμή στο πρώτο 45λεπτο σημειώθηκε στο 45+1′ με ένα σουτ του Ιτούρμπε εντός περιοχής να περνάει άουτ.

Στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Κρις Κόλμαν έγινε πιο επικίνδυνη βγαίνοντας αρκετές φορές στην αντεπίθεση. Στο 63′ ο Ετέμπο έκανε το σουτ, με τον Γιαννιώτη να εκτινάσσεται και να διώχνει σε κόρνερ.

Η φάση του αγώνα που θα μπορούσε να δώσει στον Ατρόμητο κάτι περισσότερο στο ματς έγινε στο 67ο λεπτό όταν έπειτα από κόρνερ, η μπάλα χτύπησε στο χέρι του Γκρέι μέσα στην περιοχή. Ο διαιτητής έκρινε ότι δεν υπάρχει κάτι το μεμπτό με τους ανθρώπους του Ατρόμητου να γίνονται έξαλλοι από την απόφαση του διαιτητή.

Από εκεί και έπειτα οι δύο ομάδες έδειξαν ένα νευρικό πρόσωπο, με τον Ατρόμητο να προσπαθεί να βγάλει κόντρες αλλά όχι επιτυχημένα.

Τέλος, η καλύτερη φάση ήταν για τον Άρη στο 96′ όταν ο Μάνου Γκαρθία έκανε το πλασέ μέσα από την περιοχή, μετά από γέμισμα από τα δεξιά, με τον Γιαννιώτη να αποκρούει γι’ ακόμη μία φορά.

Έτσι, το 0-0 παρέμεινε έως το τελευταίο σφύριγμα.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Κρις Κόουλμαν): Γιαννιώτης, Ντε Μποκ, Κεσχρίντα, Χατζηισαϊας, Μαυρομμάτης, Γκονζάλες, Κούεν (88’ Μουνίθ), Έρλινγκμαρκ (88’ Οικονομίδης), Ροτάριου, Κλωναρίδης (74’ Κιάρτανσον), Ρομπάιγ.

ΑΡΗΣ (Άλαν Πάρντιου): Κουέστα, Οντουμπάτζο (46’ Εμπακατά), Φαμπιάνο, Μπράμπετς (65’ Ενκουλού), Μαζικού, Ετέμπο, Νταμπό (46’ Μάνου Γκαρθία), Ματέο Γκαρσία, Μαντσίνι, Ιτούρμπε (60’ Καμάτσο), Γκρέι (72’ Πάλμα).

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Leave a Comment