PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Λάθη και Γκορτσίλας υποχρέωσαν τον Ατρόμητο σε νέα ισοπαλία


Το μεγάλο προβάδισμα (2-0) του Ατρόμητου έναντι του ΟΦΗ στο πρώτο ημίχρονο δεν μετουσιώθηκε σε νίκη με τους Κρητικούς να παίρνουν την ισοπαλία (2-2) στο Περιστέρι σε ένα επεισοδιακό ματς.

Στο 15′, ύστερα από φάση διαρκείας που ξεκίνησε από πίεση ψηλά, ο Μουνίθ έκανε το μπάσιμο προς την αντίπαλη περιοχή, πέρασε τον Γιαννούλη με υπέροχη ποδιά και στη συνεχεία πλάσαρε εύστοχα για το 1-0.

Ο Ατρόμητος ευτύχησε να σκοράρει και δεύτερη φορά στο 35′, όταν ο Αλιμπέκ εκμεταλλεύτηκε την ασυνεννοησία μεταξύ των Βούρου και Πασαλίδη, πήρε την μπάλα, πάτησε περιοχή και πλάσαρε για το 2-0. Αυτό ήταν και το τελικό σκορ για το πρώτο μέρος.

Στο 59′ ο ΟΦΗ κατάφερε να μειώσει (2-1), όταν ύστερα από σέντρα από τα αριστερά, ο Γιαννιώτης προχώρησε σε λανθασμένη έξοδο, με την μπάλα να φεύγει από τα χέρια του και τον Λάμπρου να επωφελείται, για να τη στείλει χωρίς πίεση στα δίχτυα.

Το τελικό 2-2 για τον ΟΦΗ έγινε στο 67′ όταν ο διαιτητής της αναμέτρησης Γκορτσίλας, υπέδειξε πέναλτι για χέρι του Έρλινγκμαρκ ύστερα από εκτέλεση φάουλ. Το VAR συμφώνησε με τον διαιτητή της αναμέτρησης και έτσι ο Φελίπε έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα από την άσπρη βούλα ισοφαρίζοντας σε 2-2.

Στο 78′ άλλαξαν οι αριθμητικές ισορροπίες, με τον Στάικο να αντικρίζει τη δεύτερη κίτρινη κάρτα αφήνοντας τον ΟΦΗ με δέκα. Ωστόσο, στο 86′ τα πράγματα έγιναν ακόμα πιο δύσκολα για τους Κρητικούς, όταν ο Τοράλ αποχώρησε λόγω τραυματισμού με τον Νιόπλια να έχει κάνει και τις πέντε αλλαγές.

Στα λεπτά που ακολούθησαν ο Ατρόμητος είχε σπουδαία στιγμή με τον Κουλούρη (κεφαλιά που μπλόκαρε ο Επασί στο 88′), σκόραρε με τον ίδιο παίκτη στο 90’+2′ -με το γκολ να ακυρώνεται για επιθετικό φάουλ στον Μαρινάκη.

Ατρόμητος (Κρις Κόλμαν): Γιαννιώτης – Κιβρακίδης, Μαυρομμάτης, Χατζηισαΐας, Τζοβάρας (69′ Καστεγιάνο) – Ροτάριου, Χαρίσης (69′ Ντένιτς), Έρλινγκμαρκ, Μουνίθ – Αλιμπέκ (63′ Κλωναρίδης), Κουλούρης.

ΟΦΗ (Νίκος Νιόπλιας): Επασί – Ουές (70′ Μαρινάκης), Πασαλίδης (46′ Ντουρμισάι), Βούρος, Γιαννούλης, Μπαλογιάννης – Τοράλ, Ντε Γκουζμάν (23′ Στάικος), Γκαγιέγκος, Λάμπρου (70′ Τσιλιανίδης) – Φελίπε (82′ Σελίμοβιτς).

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Αυτό είναι το πρόγραμμα του Ατρόμητου στα playouts

Peristeri News

Δεν μπόρεσε να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό το Περιστέρι (vid)

Peristeri News

Έφυγε με το βαθμό από τα Γιάννενα ο Ατρόμητος

Peristeri News

Leave a Comment