PeristeriNews.gr
Ενδιαφέροντα

Λάμψε Ξανά, Μειώνοντας Τις Πανάδες Και Τις Κηλίδες Στο Πρόσωπο


Οι πανάδες και οι κηλίδες αφορούν μεν τις μεγαλύτερες σε ηλικία γυναίκες, αλλά στην πραγματικότητα η εμφάνισή τους μπορεί να «χτίζεται» και πολύ πριν την ηλικία των 30. Αν αυτά τα ενοχλητικά σημάδια δεν σχετίζονται με ορμονικά αίτια, ο λόγος εμφάνισής τους, πέρα από την ηλικία, είναι στις περισσότερες περιπτώσεις η υπερέκθεση στον ήλιο και κυρίως χωρίς την απαραίτητη προστασία.

Το Carespot είναι το πλέον ενημερωμένο online φαρμακείο που φροντίζει για όλες σου τις ανάγκες. Στα κορυφαία του προϊόντα θα βρεις, μεταξύ άλλων, όλα τα απαραίτητα για την περιποίηση της επιδερμίδας του προσώπου με πανάδες και κηλίδες.

Πάμε να ανακαλύψουμε τα προϊόντα που υπογράφουν 2 από τα διασημότερα γαλλικά brands παγκοσμίως;

Αντιμετώπισε και πρόλαβε πανάδες και κηλίδες με τα προϊόντα της Vichy

H Vichy φροντίζει την επιδερμίδα γυναικών και ανδρών, σε κάθε ηλικία, παγκοσμίως εδώ και πάρα πολλές δεκαετίες. Μέσα από την πολύχρονη εμπειρία της ομάδας της και τα κορυφαία συστατικά που επιλέγει, μας προσφέρει ασυναγώνιστη περιποίηση για κάθε ανάγκη και κάθε τύπο δέρματος. Στο Carespot έχεις την ευκαιρία να ανακαλύψεις όλα της τα προϊόντα, σε εκρηκτικές προσφορές κάθε εποχή.

Η εξειδικευμένη σειρά της Vichy για πανάδες και κηλίδες έχει κατακτήσει γυναίκες όλων των ηλικιών σε όλο τον κόσμο, καθώς έχει σχεδιαστεί τόσο για τη θεραπεία όσο και για την πρόληψή τους.

VICHY – Capital Soleil 3-1 SPF50+: Αντηλιακή κρέμα προσώπου με χρώμα κατά των κηλίδων και των πανάδων, σε συσκευασία των 50ml, για all season ηλιοπροστασία

Εκτός από το serum και την κρέμα προσώπου με υψηλή αντηλιακή προστασία που έχει δημιουργήσει για σένα, το top brand σου προσφέρει και ένα αντιηλιακό προσώπου με δείκτη προστασίας 50+ και το διάσημο ιαματικό νερό της, που καταπραΰνει και τονώνει την επιδερμίδα.

Προϊόντα Caudalie με φυσικά συστατικά, ασφαλή και για ευαίσθητες επιδερμίδες

Τα ειδικά σχεδιασμένα προϊόντα προσώπου της Caudalie για πανάδες και κηλίδες βασίζονται σε συστατικά φυσικής προέλευσης με αποδεδειγμένη δράση, τόσο σε επίπεδο αντιμετώπισης όσο και σε επίπεδο πρόληψης του προβλήματος.

Η σειρά προϊόντων κατά των κηλίδων και των πανάδων αποτελείται από κρέμα ημέρας και νύχτας, για περιποίηση του προσώπου σου 24/7. Ακόμα, περιέχει το απαραίτητο serum και τη λοσιόν – ορό, που ξεχωρίζει γιατί χαρίζει φωτεινό και ομοιόμορφο τόνο, βελτιώνει την υφή και παράλληλα ενυδατώνει σε βάθος.

Ανακάλυψε όλες τις σειρές της Caudalie, σε εκπληκτικές προσφορές, και επίλεξε αυτή που καλύπτει τις δικές σου ανάγκες.

CAUDALIE – Vinoperfect Concentrated Brightening Glycolic Essence: Λοσιόν – Ορός με μοναδική δράση κατά των κηλίδων και των πανάδων, σε «χορταστική» συσκευασία των 150ml, για εφαρμογή πρωί και βράδυ πριν από το serum

Μπες σήμερα στο carespot.gr για να βρεις όλα τα επώνυμα προϊόντα για την αντιμετώπιση των πανάδων και των κηλίδων, που θα απογειώσουν τη skincare routine σου όλες τις εποχές, χαρίζοντας στο πρόσωπό σου τη νεανική και λαμπερή όψη που του αξίζει!

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τρεις τρόποι για να ενισχύσω την αυτοεκτίμηση του παιδιού μου

Peristeri News

Περιστέρι: Διαδικτυακή διημερίδα για τη χρήση της τεχνολογίας στην εκπαίδευση

Peristeri News

Αντικείμενα που υπάρχουν τουλάχιστον μία φορά σε κάθε σπίτι

Peristeri News

Leave a Comment