PeristeriNews.gr
Ενδιαφέροντα

Ωδή Στο Λευκό Με Κεριά Λιτού Design, Σε Μοναδικά Αρώματα


Τα κεριά αποτελούν αναμφίβολα τον καλύτερο τρόπο για να δημιουργηθεί η ιδανική ρομαντική, χαλαρωτική ή απλώς ζεστή ατμόσφαιρα σε οποιονδήποτε εσωτερικό ή εξωτερικό χώρο.

Η WAKS είναι παρούσα στον χώρο της δημιουργίας κεριών από το 2005 και μας φροντίζει κάθε εποχή και σε οποιαδήποτε περίσταση, προσφέροντάς μας φυτικά κεριά από premium υλικά, με μοναδικά αρώματα. Τα λευκά της κεριά κορμοί ή σε περιέκτες λευκού χρώματος πρωταγωνιστούν και αυτό το καλοκαίρι, δίνοντας καθαρό φως και ευωδία κάθε ώρα της ημέρας.

Πάμε να τα ανακαλύψουμε!

Κεριά κορμοί λευκού χρώματος σε διάφορα μεγέθη

Τα λευκά κεριά κορμοί του αγαπημένου brand είναι ελαφρώς αρωματισμένα και διατίθενται σε ποικιλία διαστάσεων, με ένα ή τρία φυτίλια από 100% βαμβάκι, χάρη στο οποίο η ποιότητα καύσης είναι η καλύτερη δυνατή.

Λευκά κεριά κορμοί διαφόρων διαστάσεων, για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.

Προτιμήστε ένα κερί κορμό ή δημιουργήστε μοναδικές συνθέσεις με λευκά κεριά κολώνες για το σαλόνι και το καθιστικό σας, για τον κήπο ή τη βεράντα σας, ακόμα και για ένα δείπνο, ρομαντικό ή με φίλους, και δώστε μια διακριτική πινελιά πολυτέλειας σε κάθε χώρο.

Αρωματικά κεριά σε λευκό χρώμα για κάθε ύφος διακόσμησης

White Clay Jasmine: Αρωματικό κερί απέριττου design, που αποτυπώνει την απλότητα της καθημερινότητας ενός κυκλαδίτικου νησιού. Το γλυκό και μεθυστικό άρωμα γιασεμιού θα γεμίσει το καλοκαίρι σας με υπέροχη ευωδία

Η συλλογή από αρωματικά κεριά της WAKS θα ικανοποιήσει ακόμα και τα πιο «απαιτητικά» γούστα. Εμπνευσμένα από τη ζωή στις Κυκλάδες, την Αθήνα και άλλους μαγευτικούς ελληνικούς προορισμούς, τα χειροποίητα κεριά της φτιάχνονται από τα καλύτερα υλικά και τα βρίσκουμε σε γυάλινους, κεραμικούς και ξύλινους περιέκτες σύγχρονου design.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τρεις τρόποι για να ενισχύσω την αυτοεκτίμηση του παιδιού μου

Peristeri News

Περιστέρι: Διαδικτυακή διημερίδα για τη χρήση της τεχνολογίας στην εκπαίδευση

Peristeri News

Αντικείμενα που υπάρχουν τουλάχιστον μία φορά σε κάθε σπίτι

Peristeri News

Leave a Comment