PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Λαϊκή Συσπείρωση: Ανάλγητη η Διοίκηση του Δήμου Περιστερίου


Ανακοίνωση της Λαϊκής Συσπείρωσης Περιστερίου που αναφέρετε στο πρόβλημα των κατοίκων της Αιμιλίου Βεάκη.

Ανακοίνωση της Λαϊκής Συσπείρωσης Περιστερίου που αναφέρετε στο πρόβλημα των κατοίκων της Αιμιλίου Βεάκη, αναλυτικά:

Η παράταξη Παχατουρίδη δεν δέχτηκε να συζητήσει το Δημοτικό Συμβούλιο μέτρα για την ανακούφιση των κατοίκων, όπως ζήτησε η Επιτροπή Κατοίκων!

Η αντιμετώπιση που επεφύλαξε η Διοίκηση στους κατοίκους που παρέστησαν στο Δημοτικό Συμβούλιο στις 26/11/14 ήταν απαράδεκτα αλαζονική, αφού, επικαλούμενη την ισχυρή της πλειοψηφία, αρνήθηκε να συζητήσει το πρόβλημα και στέρησε και από τις παρατάξεις της μειοψηφίας το δικαίωμα να εκφράσουν τις απόψεις τους και να διατυπώσουν τις προτάσεις τους.

Η αλήθεια είναι ότι η Διοίκηση Παχατουρίδη εφαρμόζοντας το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα 2011-2014, που η ίδια ψήφισε, προωθεί και υποστηρίζει τη δημιουργία «υπερτοπικού κέντρου εστίασης και αναψυχής» στην Αιμιλίου Βεάκη. Επεκτείνει δηλαδή το «μοντέλο Μπουρναζίου» και σε άλλες περιοχές προκαλώντας σημαντική όχληση και σοβαρά προβλήματα ηχορύπανσης και ασφάλειας στους κατοίκους.

Η «Λαϊκή Συσπείρωση» Περιστερίου υποστηρίζει το δικαίωμα των κατοίκων να διεκδικούν το αυτονόητο, δηλαδή, ανθρώπινες συνθήκες διαβίωσης στο σπίτι τους και κυκλοφορία με άνεση και ασφάλεια στη γειτονιά τους, και τους καλεί να δυναμώσουν και να μαζικοποιήσουν τον αγώνα τους.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Έφυγε από τη ζωή η Ιωάννα Ζερβάκη – Η ανακοίνωση της ΓΣΕΕ

Peristeri News

Στην Κωνσταντινούπολη ο Ανδρέας Παχατουρίδης – Θα συναντηθεί με τον Ιμάμογλου

Peristeri News

Λαϊκή Συσπείρωση: Κάτω τα χέρια από το Μουσείο ΕΑΜικής Εθνικής Αντίστασης στο Περιστέρι

Peristeri News

Leave a Comment