PeristeriNews.gr
Πολιτική

Λ. Παπαδήμος: Δεν μετάνιωσα που έγινα πρωθυπουργός


Για την τρομοκρατική επίθεση που δέχθηκε μίλησε μεταξύ άλλων ο Λουκάς Παπαδήμος σε συνέντευξή του στην «Καθημερινή», ενώ δήλωσε ότι δεν μετάνιωσε που έγινε πρωθυπουργός της χώρας.

«Σκεφτόμουν εδώ και αρκετό καιρό ότι η διάχυση ψευδών και παραπληροφόρησης συνθέτει μια πολιτική ατμόσφαιρα που όχι μόνο δεν προάγει τον δημοκρατικό διάλογο, αλλά αποτρέπει τη σύγκλιση των απόψεων και τη συνεννόηση που είναι χρήσιμη για την αντιμετώπιση των μεγάλων εθνικών προβλημάτων», ήταν το πρώτο σχόλιό του για την επίθεση που δέχθηκε, με παγιδευμένο δέμα, το οποίο άνοιξε στο αυτοκίνητό του, με συνέπεια να τραυματιστεί.

«Δεν έχασα τις αισθήσεις μου και πράγματι είχα κάποιες σύντομες σκέψεις για το ενδεχόμενο του απροσδόκητου τέλους της ζωής, για το πόσα πράγματα ίσως δεν πρόλαβα να κάνω ή να πω σε αγαπημένους ανθρώπους, σκέψεις που προφανώς κάνει κάθε άνθρωπος που συνειδητοποιεί το ενδεχόμενο ενός τέλους», συμπλήρωσε.

Σε ερώτηση για το εάν μετάνιωσε που έγινε πρωθυπουργός, απάντησε: «Οχι, δεν έχω μετανιώσει. Οι αποφάσεις μου για την ανάληψη των ευθυνών για τη διακυβέρνηση της χώρας ουσιαστικά επηρεάστηκαν από τους κινδύνους που η ίδια η χώρα αντιμετώπιζε τότε. Όποιος και αν ήταν ο προσωπικός κίνδυνος, δεν θα άλλαζα την απόφασή μου».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Δηλώσεις των πολιτικών για την τραγωδία των Τεμπών

Peristeri News

Στο Ελσίνκι ο Ν. Δένδιας για το φιλανδικό μοντέλο στρατιωτικής θητείας

Peristeri News

Κ. Μητσοτάκης: Η Ελλάδα είναι πάντα με την πλευρά του Διεθνούς Δικαίου

Peristeri News

Leave a Comment