PeristeriNews.gr
Lifestyle

«Κουρασμένο παλικάρι» ο Hugh Hefner



Οι άγριες νύχτες ανήκουν στην… ιστορία για τον «Mr Playboy».

Οι άγριες νύχτες ανήκουν στην… ιστορία του Χιού Χέφνερ.

Ο «Mr Playboy» προτιμά πια να παρακολουθεί ταινίες και να παίζει χαρτιά, αντί να κάνει σεξ με τα δύο «κουνελάκια» του!

Οπως φαίνεται, ο 85χρονος ιδρυτής του «Playboy» είναι πια ένα… κουρασμένο παλικάρι.

Δεν εξηγείται αλλιώς το γεγονός πως, αν και αυτή τη στιγμή στην έπαυλή του μένουν οι δύο επίσημες αρραβωνιαστικές του, οι «αταξίες» δεν περιλαμβάνονται στην καθημερινότητά του.

Η 28χρονη Σάρα Μπέκαρντ και η 24χρονη Αννα-Σοφία Μπέργκλουντ βρίσκονται στο πλευρό του διάσημου δισεκατομμυριούχου από το καλοκαίρι, όταν τον παράτησε στα σκαλιά της εκκλησίας η πρώην αρραβωνιαστικιά του, Κρίσταλ Χάρις.

Τους τελευταίους μήνες όμως, σύμφωνα με όσα παραδέχεται ο ίδιος σε συνέντευξή του, το σεξ δεν αποτελεί προτεραιότητά του. Περνάει καλά κάνοντας άλλα πράγματα με τις σεξοβόμβες του.

Αναλυτικότερα, όπως αποκάλυψε ο Χέφνερ, τις Δευτέρες του αρέσει να βλέπει τηλεόραση.

Τις Τρίτες περνά περισσότερο ουσιαστικό χρόνο με τα «κουνελάκια», αφού οι τρεις τους το… στρώνουν στα επιτραπέζια παιχνίδια, με ιδιαίτερη αδυναμία στο Uno και το Domino.

Τις Τετάρτες, για να υπάρχει ποικιλία, το ρίχνουν στα χαρτιά. Ωστόσο, επειδή το τρίο δεν αντέχει την κλεισούρα, τις Πέμπτες βγαίνουν σχεδόν πάντα έξω για δείπνο.

Οσον αφορά τα βράδια της Παρασκευής, για να κρατήσει τις δυνάμεις του για το «ξεφάντωμα» του Σαββατοκύριακου, ο μεγαλοεκδότης παρακολουθεί ταινίες εποχής. Ωστόσο, τις περισσότερες φορές καταλήγει, όπως λέει, να περνά και τα διήμερα τιμώντας την έβδομη τέχνη, αφού και πάλι ταινίες βλέπει, σε αυτήν την περίπτωση όχι στο σπίτι, αλλά στον κινηματογράφο.

Με τούτα και μ΄ εκείνα πώς να μην πιστέψουμε λοιπόν την 24χρονη Χάρις, η οποία όταν τον χώρισε δήλωσε ότι «το σεξ μαζί του διαρκούσε δύο λεπτά».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!





Related posts

Στην Εντατική ο Δημήτρης Σταρόβας με εγκεφαλικό

Peristeri News

Παρατράγουδα πριν τον μεγάλο τελικό της Eurovision

Peristeri News

Eurovision: Η σειρά εμφάνισης των 26 χωρών στον μεγάλο τελικό

Peristeri News

Leave a Comment