PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Κλήθηκε σε απολογία ο Ατρόμητος, καμία ανησυχία για τιμωρία της ομάδας


Ήταν αναμενόμενο, αλλά πήρε και επίσημη μορφή… Η ΠΑΕ Ατρόμητος, αλλά και ο Γιώργος Σπανός κλήθηκαν σε απολογία για τα όσα συνέβησαν κατά τη διάρκεια και μετά το ματς με τον Ολυμπιακό. Ποια τα δεδομένα για πιθανή τιμωρία του προέδρου της ΠΑΕ και ποια για την ομάδα.

Πιο συγκεκριμένα, η ΠΑΕ θα απολογηθεί για τη συμπεριφορά των οπαδών της που έχει να κάνει με καπνογόνα και τη ρίψη ενός μπουκαλιού στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου, ενώ ο πρόεδρος της ομάδας θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις για το επεισόδιο που υπήρξε μετά τον αγώνα στα αποδυτήρια των διαιτητών, με τον Δελφάκη και τον α’ βοηθό, Κουρέντα.

Ο ισχυρός άνδρας των «κυανολεύκων» πράγματι απειλείται βάσει των άρθρων 26 και 28 του ΚΑΠ με βαριά «καμπάνα» που σε ακραία περίπωση σημαίνει απαγόρευση εισόδου μέχρι 3 χρόνια από τα γήπεδα (αποδυτήρια και αγωνιστικό χώρο, όχι στις εξέδρες), αλλά και απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο έως και τρεις μήνες, ωστόσο η ΠΑΕ εκφράζει την αισιοδοξία της ότι δεν τίθεται τέτοιο ζήτημα, καθώς έχουν τον τρόπο να αποδείξουν ότι τα όσα έχουν γραφτεί στο φύλλο αγώνα παρουσιάζουν υπερβολές και ανακρίβειες.

Όπως, μάλιστα, ξεκαθαρίζεται από τους «κυανόλευκους» δεν υπάρχει καμία περίπτωση μεγάλης τιμωρίας της ομάδας (τιμωρία κεκλεισμένων των θυρών ή αφαίρεση βαθμών) και αυτό διότι πρόκειται για ένα προσωπικό επεισόδιο που είχε ο Γιώργος Σπανός με τους διαιτητές και όχι μαζικά επεισόδια που να αφορούν τη γενικότερη συμπεριφορά του κόσμου ή των ιθυνόντων της ομάδας.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Απογοητευτικός και πάλι ο Ατρόμητος στο Περιστέρι ηττήθηκε από τον Άρη

Peristeri News

Leave a Comment