PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Ανεβάζει ρυθμούς ο Τόνσο, αλλά…


Μειώνονται οι πιθανότητες συμμετοχής του Μαρτίν Τόνσο στο ματς του Ατρόμητου κόντρα στην ΑΕΚ το Σάββατο, αφού ο Αργεντινός δεν κατάφερε να προπονηθεί ούτε σήμερα σε φουλ ρυθμούς, παρά το γεγονός ότι ανέβηκε.

Ούτε σήμερα ο Γιώργος Κορακάκης είδε τον Μαρτίν Τόνσο να προπονείται με την υπόλοιπη ομάδα. Ο Αργεντινός ακολούθησε ακόμα μια μέρα ατομικό πρόγραμμα (μαζί με τον Ντιγκινί) με πιο αυξημένους ρυθμούς και οι πιθανότητες να συμπεριληφθεί στα πλάνα για το ματς του Σαββάτου κόντρα στην ΑΕΚ είναι πλέον πολύ λίγες και σίγουρα όχι ως βασικός.

Η κατάσταση του Αργεντινού άσου θα επανεκτιμηθεί αύριο, με το θετικό της υπόθεσης να αποτελεί μόνο το γεγονός ότι ο παίκτης σήμερα ανέβασε τους ρυθμούς του και ενδεχομένως να είναι τουλάχιστον στην αποστολή.

* Την επίσημη έναρξη της συνεργασίας του με τον Σαρωνικό Αναβύσσου θα πραγματοποιήσει αύριο (18.00) το Δίκτυο Σχολών Ατρόμητου. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα ΚΑΠΗ Αναβύσσου και την ομάδα μας θα εκπροσωπήσουν ο Υπεύθυνος του Δικτύου Τόλης Αποστόλου, οι ποδοσφαιριστές Χαβιέρ Ούμπιντες, Κυριάκος Κιβρακίδης, ο Υπεύθυνος Εκπαίδευσης Βαγγέλης Μπεκρής και ο Προπονητής των Ακαδημιών Άγγελος Χόρτσας.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τέλος από τον Ατρόμητο ο Σάσα Ίλιτς

Peristeri News

Στην 4η θέση του Basketball Champions League το Περιστέρι (pics)

Peristeri News

Ήττα του Ατρόμητου στο Αγρίνιο – Ένα ματς για την ολοκλήρωση των playouts

Peristeri News

Leave a Comment