PeristeriNews.gr
Πολιτιστικά

Ο Tom Hardy θα υποδυθεί τον Al Capone


Ο 39χρονος Βρετανός ηθοποιός Tom Hardy θα υποδυθεί τον Al Capone, σε νέα ταινία που εστιάζει στα τελευταία χρόνια της ζωής του διαβόητου Αμερικανού γκάνγκστερ, όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα «The Guardian».

Ο Al Capone, που πέθανε το 1947 σε ηλικία 48 ετών, πέρασε οκτώ χρόνια στη φυλακή για φοροδιαφυγή και προσβολή του δικαστηρίου. Υπέφερε από πάρεση προκαλούμενη από σύφιλη και πέρασε τα επτά τελευταία χρόνια της ζωής του στην έπαυλή του στη Φλόριντα.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η ταινία θα επικεντρώνεται σε αυτή την περίοδο, όταν η άνοια διαλύει το μυαλό του Capone, το παρελθόν γίνεται παρόν και ξυπνούν οδυνηρές μνήμες από τη βίαιη και βάρβαρη καταγωγή του.

Ο Hardy είχε επιχειρήσει να ερμηνεύσει τον Capone και στο παρελθόν, όταν το 2011 υπέγραψε για να υποδυθεί τον γκάνγκστερ στην πρώτη από μία σειρά ταινιών με τίτλο «Cicero». Ωστόσο τα σχέδια δεν πέρασαν ποτέ στο στάδιο της ανάπτυξης. Τον Capone έχουν υποδυθεί στη μεγάλη οθόνη ο Robert De Niro στην ταινία «The Untouchables» (1987) και ο Rod Steiger στην ταινία «Al Capone» (1959).

Τη νέα ταινία θα σκηνοθετήσει ο Josh Trank, γνωστός από την ταινία «Fantastic Four» του 2015 που απέσπασε πολύ αρνητικές κριτικές και από την οποία η FOX φέρεται να μετρά απώλειες 60 εκατομμύρια δολάρια.

Ο Tom Hardy έχει μεγάλη εμπειρία σε ρόλους γκάνγκστερ και εγκληματιών, καθώς έχει υποδυθεί τους διάσημους μαφιόζους της Βρετανίας, αδερφούς Reggie και Ronnie Kray (Kray twins) στην ταινία με τίτλο «Legend», τον Alfie Solomons στην τηλεοπτική σειρά «Peaky Blinders» και τον Bill Sikes στην τηλεοπτική μεταφορά του Oliver Twist, το 2007.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Πέθανε ο ηθοποιός Ηλίας Λογοθέτης

Peristeri News

Πέθανε ο λυράρης Γιώργος Στιβακτάκης

Peristeri News

Περιστέρι: Μουσικοχορευτικό αφιέρωμα «Στον αστερισμό του έρωτα»

Peristeri News

Leave a Comment