PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Κέρδισε και άρεσε ο Ατρόμητος απέναντι στη Φένλο


Θετική εικόνα έδειξε στο τρίτο φετινό φιλικό προετοιμασίας ο Ατρόμητος που αντιμετώπισε επί Ολλανδικού την Φένλο.

Η ομάδα του Κρις Κόλμαν επικράτησε 2-1 της Ολλανδικής ομάδας, με τον Ρομπάιγ να σκοράρει στο ανεπίσημο ντεμπούτο του με την φανέλα των Περιστεριωτών.

Οι Περιστεριώτες μπήκαν δυνατά στη φιλική αναμέτρηση και μόλις στα 19 δευτερόλεπτα από την σέντρα ο Κλωναρίδης άνοιξε το σκορ για τον Ατρόμητο, με δυνατό σουτ στην κίνηση.

Η Φένλο βρήκε το γκολ της ισοφάρισης στο 23’ με ωραίο σουτ του Ρόμερ.

Στο 30’ η ολλανδική ομάδα ξαναβρήκε δίχτυα, ωστόσο το γκολ δεν μέτρησε καθώς ο σκόρερ ήταν σε θέση οφσάιντ.

Από το μισάωρο και μετά το ματς ήταν αρκετά ισορροπημένο, με τις δυο ομάδες να έχουν ευκαιρίες εκατέρωθεν για να σκοράρουν.

Ωστόσο μέχρι το σφύριγμα του πρώτου μέρους δεν άλλαξε κάτι, με τον Ατρόμητο να πηγαίνει στα αποδυτήρια ισόπαλος 1-1 με την Φένλο.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον ίδιο ρυθμό. Οι δυο ομάδες απειλούσαν, ωστόσο δεν μπορούσαν να μετουσιώσουν τις ευκαιρίες τους σε κάποιο γκολ.

Ο Ατρόμητος πήρε εκ νέου προβάδισμα στο 64’ όταν το νέο μεταγραφικό απόκτημα των Περιστεριωτών, Ρομπάιγ σκόραρε από κοντά και έκανε το 2-1, κάνοντας και παράλληλα το ανεπίσημο ντεμπούτο του με την φανέλα της ομάδας του Κρις Κόλμαν.

Από εκεί και πέρα, ο Ατρόμητος έδειξε καλύτερη εικόνα από την Φένλο και είχε την κατοχή της μπάλας, απειλώντας συνεχώς. Μέχρι το τελευταίο σφύριγμα δεν άλλαξε κάτι, με την ομάδα από το Περιστέρι να παίρνει τη δεύτερη νίκη του στα φιλικά παιχνίδια.

Η σύνθεση του Ατρομήτου: Μάριτς, Κιβρακίδης (63’ Μουντές), Χατζηισαΐας (46’ Στρούγγης), Σταματούλας (46’ Σουάρεθ), Πομόνης (63’ Αθανασίου), Έρλινγκμαρκ (63’ Τζοβάρας), Χαρίσης (73’ Οικονομίδης), Οικονομίδης (46’ Κούεν), Μουνίθ (63’ Ρομπάιγ), Κλωναρίδης (63’ Κωτσόπουλος), Δαλαμήτρας (63’ Τζαβίδας).

Δείτε τον αγώνα:

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Έφυγε με το βαθμό από τα Γιάννενα ο Ατρόμητος

Peristeri News

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Leave a Comment